Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdező szavazást indított:
taszítanak, undort váltanak ki
nem vonzóak, kiábrándítanak
pont az esetem
nem számít a fenék
vonzó, tetszik
43 szavazat
1/13 anonim válasza:
Engem nem vonzanak, de nem is tartom gusztustalannak. Semleges, ezt kapta. Viszont, ha látok egy nagyobb, kerek, feszes popsit, aminek azért van járáskor egy kicsi külön élete...ahhh. 🙃
2/13 anonim válasza:
Egy képet linkelhetnél,nem kell magadról,csak mégis nagyjából valami kiindulópont legyen.
3/13 anonim válasza:
Én is kíváncsi lennék hogy az ilyen leírás mit takar.
5/13 anonim válasza:
Oh ez meg boven a megbaxnam kategoria😃
6/13 anonim válasza:
ez annyira nem nagy, nekem ennél jóval nagyobb popsi izgató
főleg a nagy fenék tetszik
F
7/13 anonim válasza:
Hát ez a kérdés ízlések és pofonok
Van aki nem szeretni van aki igen
Mondjuk nekem egyik barátnőm se volt hú de nagy fenekű
És ezzel nem azt mondom hogy nem számít a külső mert aki azt mondja hogy nem számít az hazudik
Én is szeretem a nagy fenekűeket de úgy vagyok vele ne legyen feltétlenül nagy hanem én inkább a kerekségére megyek
De mondom mindenki máshogy van ezzel
8/13 anonim válasza:
Van akinek kimondottan jól áll.
F
9/13 anonim válasza:
HA ilyen ami a képen van, akkor meg hát! Akár többször is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!