Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg minden vagina másmilyen érzetű belülről?
Azt tudom, hogy a mélységük különbözik, de azt nem, hogy nem mindegyik puha és kellően nedves.
Van olyan, hogy kifejezetten érdes és kellemetlen aktus közben a másik félnek?
Nőgyogyasznal kb minden punci szaraz, mert bizony ott senki sincs felizgulva :D szegeny csak szaraz es ha mar igy irtad, erdes puncival dolgozik :D
Amugy igen, mind mas. Egyik exem alig nedvesedett, a mostani baratnom meg szinte szetfolyik. De azert a nem nedvesedo baratnomre se lehet azt mondani hogy erdes. Egy punci se erdes. Nem smirglipapir az.
Nőgyógyásznál sem száraz senki. Egy vagina mindig nedves, akkor is ha nem vagyunk felizgulva. Csak nem olyan mértékben ami a szexhez ideális lenne.
Az viszont engem is érdekelne hogy lyuk-lyuk, ahogy mondani szokták, vagy mindenki más érzést ad belülről.
A negyes amugy jol irta. Maga a felulete nem sok mindent szamit. Nagyjabolbra lehet fogni hogy lyuk lyuk.
Ami nekem is szamit, hogy ki mennyire tud benedvesedni, es elvezetnel mennyire tagul ki. Volt nom, aki elejen olyan szuk volt, hogy alig tustam betenni a normal meretu farkam, de 10 perc utan ugy kitagult, hogy szo szerint egy nagy uregben ereztem magam. De elelvezni meg se tudott. Viazont volt olyan, aki jol nedvesedett, elejen normalis volt, idovel se tagult is es vaginalis orgazmusa is volt tolem eleg hamar. Es utana is nedves es szuk maradt. De a legnagyobb kulombseg megis a hozzaallasban van. Mennyire eli bele magat, mennyire kreatov, mennyire adja at magat az elvezeteknek. Az a legfontosabb talan.
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!