Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, szopiztátok már le a pasitokat váratlanul, úgy, hogy ő nem számított rá? Hogy történt?
Igen, legutóbbi még áprilisban volt a karantén közepén, mikor a home office alatt videóchaten beszélt a munkatársaival, a webkamera pedig csak mellkastól felfelé mutatta őt. Én pedig gondoltam egyet és hirtelen letámadtam :D Vicces volt, ahogy erőlködött, hogy rezzenéstelen maradjon a hangja, de közben hallatszódott, hogy már nem tud olyan folyékonyan beszélni :P
Később mondta, hogy biztos volt benne, hogy vagy elájul, vagy megbolondul az erős koncentrálástól, de szerencsére egyik se történt, hősiesen tűrte :D Azért meg kellett ígérnem, hogy többet nem hozom őt ilyen helyzetbe :)
Ha nem értél rá,akkor meg közelebb hajoltál!🙂
Viccelek!
Az ilyen nők a ferfiak álmai!
Az ,ha magatol varatlanul neked esik, akkor biztos ,hogy kíván!
Igeen.
Mikor meccset nézet. Nagyon megkívántam, de mondtam neki h nyugodtan nézze csak amíg én dolgozom rajta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!