Ki mit evett ma szopiztatós anyukák?
Én epren kívül mindent eszek.
Bár múltkor olyan gyümölcslevest ittam, amiben volt szeder is.
Nem igaz, hogy nem szabad sok mindent enni.
Inkább úgy fogalmaznék, neked kell kitapasztalnod, mit bír a babád.
Nekem pl. az első pár hónapban a kukoricával kellett óvatosan bánni, mert utána elég szeles lett a lányom tőle, de mióta nagyobb, már bármit ehetek, semmitől semmi baja, bár igaz, ős sosem volt hasfájós.
Hát szülés után nekem is óriási problémám volt ez.És képzeld én még tejet se ihattam, sőt még tejtermékeket sem fogyaszthattam 3 hónapig!!Úgy hogy még egy egyszerű rakott krumpli is ki volt lőve a tejföl miatt.
Sok kenyeret ettem valamivel.Felvágott, lekvár.Minden reggel tojást valamilyen formában.Ezt a védőnő kifejezetten javasolta, mivel nem ehettem tejeset.Azt is mondta hogy sok HÚS!!A fehérje miatt.Ezért ettem rántott húst, natúr szeletet, pörkölteket, borsos/borsós tokányt.Sok-sok-sok rizst.Rizses húst.Meg a tészta..azt is lehet variálni.Neked szerencséd van, mert most van sok friss gyümölcs.Abból szerintem mindent lehet.Csak a puffasztó dolgokkal kell vigyázni.De mondjuk szerintem a pöriben a hagyma az nem gond..illetve nálunk nem volt az.De valakit az is fel fúj.
Egyébként nálunk ma tejfőlős tészta volt..de az én fiam már 7 hónapos, és ma egyébként is hús mentes nap volt.. :-P minden héten van egy ilyen nap..többet nem bírnék ki.
Ne viccelj már!Ehetsz nyugodtan bármit.
Nehogy már emiatt koplalj!
Én eszek mindent,amit csak megkívánok!
Semmi baja sincs a lányomnak,pedig már 6 hónapja csak szopizik!
Én tatár beafsteak-et leszámítva mindent eszem. 6 hónapos koráig nem ettem nagyon puffasztó dolgokat (bab, káposzta), de ma már azokat is eszem, nincs baja tőle a babának.
Na de a kérdésedre válaszolva:
Reggeli: sajtkrémes kenyér, kakaó
Ebéd: rakott cukkini
Uzsi: banán, cseresznye
Vacsora: görög saláta
És nap közben megittam két instant kávét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!