Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik ti mit szólnátok ha a csajotok szex közben kinyögné, hogy kipróbálná két pasival?
Nem kiegett hazasokra vagyok kíváncsi hanem fiatalokra, max huszonevesekre
Korral es nemmel legyszi
Bele mennek. Megegyeznek vele, hogy eloszor 2en dugnank szet ot, de a kovetkezo alkalommal te kapsz meg egy puncit az agyatokba es neki segiteni fog kozben elvezni.
29F. Remelem fiatalnak szamitok.
Ha csak úgy a vakvilágba kinyögné akkor eléggé meglepődnék, lehet hirtelen a szexben is megakadna a ritmus.
Késöbb higgadtan is megbeszélném vele hogy hogyan képzeli és milyen egyéb vágyai vannak még amiket eddig nem mert elmondani.
Ezek után ha olyan a kapcsolatunk akkor akár bele is mennék, de nem biztos.
Speciális eset vagyok - mivel szeretem a többeseket, így inkább én szoktam felvetni :)
A férfiak többsége viszont meglepődne... ha mástnem azon, hogy miért nem mondta korábban amiért erre (is) vágyik. Na ilyenkor kell alaposan átbeszélni a szexuális vágyakat, fantáziákat, ki mit akar kipróbálni - pontosabban már a kapcsolat elején (az első néhány szex után, amikor az már "jól megy") és nem évek múlva.
Ennyi kamu valaszt
Minden pasi akivel eddig errol beszeltem panaszkodott, hogy o aztan nem fogja mas farkat nezni.
20l
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!