Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőm nem szeret velem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem szeret velem lefeküdni mert nekem túl kicsi a farkam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Valami ötlet? Tipp?

2020. jún. 2. 16:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
Póz!! Keresetek olyat ahol jól érez és még tetszik is.
2020. jún. 2. 16:40
 2/14 A kérdező kommentje:
De nem fekszik le velem csak nagy ritkán, és ő maga meg nem vallja be hogy nekem haszontalan a méretem
2020. jún. 2. 16:52
 3/14 Noren1989 ***** válasza:
34%

Btw, ujjazàs, nyalàs? Nàlam a nőcik fele elélvezése nem a farkamtól van...

Próbàlkozz, baràtom!

2020. jún. 2. 16:53
 4/14 anonim ***** válasza:
77%

Tehát ő nem mondta azt neked hogy a méreted miatt nem fekszik le veled ez csak a te agy szüleményed.

Lehet más oka van, nem igényli annyiszor a szexet mint te.

Kommunikáljatok egymással!!

2020. jún. 2. 16:56
 5/14 A kérdező kommentje:
Persze, de amikor több hónapig csak annyi van hogy én nyalom őt meg ujjazom, utána meg hirtelen mindig fáradt lesz akkor az mi?
2020. jún. 2. 16:59
 6/14 anonim ***** válasza:
82%
Nem a farkad mérete miatt nem akar behatolást - egy kisebb méret épp' hogy nem okoz fájdalmat (viszont nagyon is jó lehet ha ügyesen használod). Inkább az van, hogy nem passzoltok össze szexuálisan, nem vágyik rád. Itt lenne az ideje, hogy megbeszéljétek és eldöntsétek befejezitek a kapcsolatot. Bár ez amúgy is be fog következni, a csajod - ha nem vágyik veled a szexre - akkor csak amolyan alibipasinak tart amíg nem jön jobb. Legyen már önbecsülésed barátom! Tegyél te pontot az ügy végére.
2020. jún. 2. 17:07
 7/14 A kérdező kommentje:
Elgondolkodom rajta, ideje lesz szerintem is
2020. jún. 2. 17:20
 8/14 anonim ***** válasza:
84%

Dobd ki, és keress mást.

Csak 1 kutyának néz téged, aki néha kinyalhatja, és több mint valószínű, hogy mikor f.aszra van szüksége, azt is megoldja, csak nem veled.

Tehát koccoltasd le, de qurva gyorsan.

F

2020. jún. 2. 17:31
 9/14 anonim ***** válasza:
75%

"Nem a farkad mérete miatt nem akar behatolást"

De még az is lehet, hogy igen.

2020. jún. 2. 17:57
 10/14 anonim ***** válasza:
90%

Mi lenne,ha megkérdeznéd?

Ahelyett,hogy elkezdesz itt fantáziálni!

Számos oka lehet.Te rögtön magadra gondolsz.Holott nem csak te vagy a képletben.

Arra nem gondoltál,hogy neki is lehetnek félelmei?

Pld teherbeeséstől,egy régebbi feldolgozatlan rossz élmény stb,ami miatt hárít..

A kapcsolat alapja a beszélgetés,hogy találgatások helyett tudja az egyik a másikról,hogy mi a gond.

Azért is vagytok együtt,hogy segítsétek egymást,ez a lényege.

Ismerd,értsd meg a másik gondolatait,érzelmeit.

2020. jún. 2. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!