Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miközben nyalom a lányt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miközben nyalom a lányt próbálom minél jobban és hogy jobb legyen neki, viszont így közbe lelankad. Lányok szerintetek ez gáz? vagy van ilyen mással is? Mit lehet csinálni ellene?

Figyelt kérdés

2020. jún. 2. 12:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez nálunk is előfordul, amikor arra figyelek hogy a partneremnek jó legyen akkor idővel lelankadok és elmúlik a merevség. Őt ez álltalában nem zavarja, többnyire észre sem veszi, főleg mert a páromnak orgazmus után kell egy kis pihi mert érzékeny lesz nek nagyon, és amíg ő pihen addig simogatom a testét csókolgatom a nyakát, és ez elég is hogy ismét megmerevedjek.

Nem mondta még hogy zavarná.

2020. jún. 2. 12:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Tipp: az egyik kezeddel közben félig harckészültségben tartod. Másik tipp a 69.

Egyébként nem baj ha közben veszítesz az erekcióból, a lényeg hogy hamar ismét támadókész legyél a behatolás pillanatára.

2020. jún. 2. 12:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is le szoktam lankadni közbe nem gáz, azert van mert rákoncentrálsz hogy jó legyen neki

Miután elment 1-2 perc alatt merevvé varázsolja nekem megint :D

2020. jún. 2. 12:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem gond, hogy lelankad. Gondolom gyorsan hadirendbe áll amikor kell. De ha zavar, erre jó többek között a 69. Amig te nyalsz, addig a leányzónak se kell unatkoznia!
2020. jún. 2. 12:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez általános. Utána kicsit be kell kapni neki, akkor hamar merev lesz újra.
2020. jún. 2. 16:18
 6/8 A kérdező kommentje:
Meglepődtem hogy kaptam értelmes választ! Köszönöm!
2020. jún. 2. 19:32
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Dehogyis gáz :-)

Én pl azért lankadok le mindig, mert legalább félóráig, vagy élehet egy óráig eljátszok a lánnyal nyalás-ujjazós masszázs, kicsit popsit is stb. Nyilván nem áll végig közben az ember farka. AMikor meg dugni akarunk, akkor meg a lány ugyis megoldja, hogy ujból álljon, vagy félúton átváltunk 69-be, akkor meg úgyis a látvány és az érzések, popsisimogatásoktól ujra feláll a lány szájába és kezébe.

De ez igy a természetes, aki mást állit, és mondja a nagyokat, az hazudik.

2020. jún. 3. 07:22
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is köszönöm a válaszokat, sokat segített ez rajtam. Én is állandóan úgy járok, hogy a női testtel való foglalkozás közben lelankadok. Azt hittem velem van a baj, de látom hogy ezzel sokan így vagytok. Akkor ezek szerint nincs semmi bajom. Köszike mindenkinek.
2020. jún. 10. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!