Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja ezt minden férfi? Csak ez számít? 22L
Ha elmondom vkinek h hány éves vagyok mindig azt kapom h mennyire szexi ez a kor, és h szexelni akarnak velem.
Ez tényleg ennyire számít?
Egy 30 éves nő is lehet szexi nem?
Van egy barátnőm, 28 múlt. Jól néz ki, szexi, meg minden.
Aztán elmentünk Debrecenbe egyszer valami nagynénjéhez, vagy ilyesmi, aki inkább 60-as mint 50-es.
Amíg ott voltunk nála, addig alig tudtam a szemem levenni róla, olyan szexi volt a mozgása, a teste - pedig szépnek nem mondanám.
Éreztem, hogy ha nézem, azonnal el kezd meredezni az "eszem"...
(szerintem ő kiszúrta hogy csorog a nyálam érte, mert volt némi szemkontaktus, de a csajom semmit sem vett észre)
Azóta nagyon sokszor eszembe jut, már vertem ki egy párszor rá, mert mindig a szemeim előtt van az alakja, a mellei, a feneke.
Nyáron biztos megyünk majd hozzá, de amennyire várom, annyira félek is a találkozástól, mert nem tudok magamon uralkodni, mert ő az én szememben a szeretőm (lelkileg). Ha választanom lehetne egy kettyintés erejéig, biztos hogy a nagynénit választanám.
Hát ennyit az "öregasszonyokról".
Szerintem 30ig mindegy a kor
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!