Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk melyik szex póz a kedvenc és mért?
Figyelt kérdés
2020. máj. 31. 19:27
1/10 anonim válasza:
Kutya, fordított lovaglás
Szeretem látni a lány fenekét, megmarkolni, rácsapni miközben mozgok benne :)
2/10 anonim válasza:
Nekem nagyon sok kedvenc van, de a lényeg az hogy élvezze a lány! Ez a legizgatóbb számomra.
4/10 anonim válasza:
Misszionárius. Én irányítok, látom a lány testét, melleit, és arcát, akár csókolózni is lehet közben, kényelmes, mindenki szereti. Egyéb pózok amit kedvelek, az a kutyapóz, és a lovagló, ha a lány jól tudja csinálni.
5/10 anonim válasza:
A lovaglo, ugy sokaig birom.
Kutyapozban jobban elvezem de hamar elelvezek.
F 43
7/10 anonim válasza:
Jó, szenvedélyes, tüzes partnerrel az összes! :) Mikor mihez van kedv, hangulat - avagy ahogy jön a lépés szex közben.
9/10 anonim válasza:
Lovagló gugolva vagy fordítva, kutya
10/10 anonim válasza:
#4-es nagyon jól leírta! =D Igen, rossz ember nem lehet, aki ezt szereti.
Erotikus de kényelmes, érzéki, szexuálisan teljesen szabad, látványos a behatolás, szemtől szembe látványos a szexuális aktus.... én igazából mást nem is preferálok. Max. ami a misszionáriusnak valamilyen kicsit cifrázott változata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!