Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez normális? (Többi lent)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Fiatal lány koromban kezdett már érdekelni a szex. Nem szeretnék, és nem is tudok pontos évet mondani, de az az egy biztos, hogy 100% nyolc felett voltam. Egyáltalán nem tudtam még akkor, hogy mi is az. Emiatt megnéztem pár videót, érdekesnek kezdtem találni. Nem voltam függő, félre ne értsetek.

Olyan tíz éves korom körül már rendesen érdekelt a téma, de még mindig nem igazán tudtam, hogy ez mire jó, és ez mi. Aztán lehettem olyan tizennégy, mire megértettem teljesen, hogy mi mi, és miért van, ez mire jó...stb. Aztán szintén tizennégy voltam, mikor a BDSM is elkezdett foglalkoztatni. Csak fantáziálgattam akkoriban róla, arról össz visz talán egyetlen videót néztem meg, nagyrészt utánaolvastam.

És igen... Ez nem tudom mennyire normális, hogy ennyi idősen már foglalkoztat. (Természetesen normális gyerekként babáztam még, és ilyenek, de közben meg ezek mellett ott volt ez a dolog is)

Előre is nagyon szépen köszönök minden választ! És egyáltalán nem várom, hogy azt mondjátok, normális. Csak azt várom el, hogy ezt kultúráltan tegyétek! Köszönöm!

2020. máj. 31. 18:43
1 2
 11/12 De La Cruse ***** válasza:
100%

A vágyak és a nemi érés ilyen.

Sőt az orientálódás egy bizonyos szexualitás felé, (Nálad a BDSM) is elkezdődik.

Teljesen normális.

Nálam már 11 éves kortól tudatosult.

Ám amíg házasság nem lett "20év" nem volt gyakorolva.

Van a szexualitásnak egy olyan intim kerete ami két egymást szerető ember között nem csak normális de a legjobb a világon.

Ne vidd ki ezt ezen kívülre.

2020. jún. 1. 09:55
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális:) én a szüzességem 13.5 éves koromban veszítettem el, a bdsm iránti érdeklődésem olyan 17 körül tudatosodott bennem.

Akkoriban nem tudtam, hogy mit hogy hívnak, a 4 betű jelentéséről sem volt túl sok fogalmam. Amiben biztos voltam, hogy a vàgyaim “többek”, mint a korombeli fiúknak.

És emiatt pláne sok voltam a korombeli lányoknak is, persze volt, aki nagyon élvezte, ahogy bántam vele.

Ekkor még nem tudtam, hogy dom vagyok, vicces is lett volna egy ilyen címke tizenéves korban:) a fontos az, hogy fogadd el a vágyaidat, de a megtapasztalásukkal legyél nagyon óvatos!

Ha szubmisszív vágyakkal bírsz, mindig Te leszel a sebezhetőbb fél, legyél jó emberismerő, legyél inkább bizalmatlan eleinte. Fogd fel úgy, te vagy a préda, a zsákmány, a vadászok többsége meg tisztességtelen eszközöket is bevet majd, hogy elejtsen.

Bármi kérdésed van, írj nyugodtan.

2020. jún. 1. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!