Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fizetős nőnél lehet kártyával...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fizetős nőnél lehet kártyával fizetni ha nem akkor baj ha később adom meg neki?

Figyelt kérdés
Ma mennék 7 re egy csinos lányhoz a rosszlányok.huról
2020. máj. 31. 14:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
te hülye vagy?
2020. máj. 31. 15:21
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Áfás számlát is kérj és majd a főnöknél elszámolsz vele.
2020. máj. 31. 15:44
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Applepay az működik, oda adod neki a telefonod és többet nem fogod soha megérinteni a készüléket! Előre illik fizetni, és legyen nálad kisebb címlet, mert előfordul hogy 35 lenne, te adsz negyvenet és jön hogy éppen nincs ötezrese. De tényleg, felhívjam neked? Ha elküldöd a számát megkérdezek tőle mindent. Elmenni nem tudok hozzá mert eléggé messze vagyok.:)
2020. máj. 31. 15:44
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
😅😅😅de ha van szép kártyád és nem étkezésre és nyaralásra kérted a pénzt hanem prostizásra akkor azt is elfogadja😜
2020. máj. 31. 16:59
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Bankkártya terminálja tuti nincs egynek sem, maximum nagyobb masszázsszalonban tudom esetleg elképzelni.

Készpénzzel, és előre szokás fizetni.

2020. máj. 31. 18:00
 16/19 anonim ***** válasza:
28%
Nő vagyok és nem dolgozom ilyen területen, de ha valaha mégis rákényszerülnék, akkor biztosan nem szeretném, hogy készpénzben fizessenek. Piac kivételével mindenütt bankkártyával fizetek, nem tudnék ennyi készpénzzel mászkálni, ezért sokkal jobb megoldás lenne az átutalásos mód.
2020. jún. 1. 09:33
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
#16 lehet nem is jönne össze olyan sok pénz.
2020. jún. 1. 09:40
 18/19 anonim ***** válasza:
Én megkérdeztem egy prostit h tudnék-e Revoluton fizetni amúgy (persze miután fizettem kp-vel). Röhögött, de amúgy azt mondta, h ha már régi a vendég, és jól ismeri, akkor tehet kivételeket néha. Persze hitel az nincs.
2020. jún. 23. 21:18
 19/19 anonim ***** válasza:
persze hogy lehet. a far pofái közt kell lehúzni a kártyát egyszer, és már kész is.
2020. jún. 23. 21:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!