Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szép nagy farkam van, a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép nagy farkam van, a testem is jó, de a fejem átlagos. Ez mire elég nálatok, lányok?

Figyelt kérdés

2020. máj. 31. 12:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
92%

Jó személyiség = kedves, gondoskodó, udvarias, de határozott és férfias egyben.

Igen, egy ilyen személyiségért a külső igényeket bőven hajlandó vagyok leadni. :)

Pénz pedig nem számít. Engem úgy neveltek, hogy tudjam megteremteni magamnak azt amit akarok, hogy ne függjek egy férfitól. Hogy ne pénztárca alapján válasszal, hanem az alapján ahogy velem bánik.

Sajnálom, hogy még nem találtál neked való nőt, de ne hagyd hogy a keserűség ellepjen. Idővel megtalálod.

2020. máj. 31. 14:35
 12/12 anonim válasza:
Én a személyiségedre vagyok kíváncsi drága.😂
2020. jún. 1. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!