Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lehet az hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet az hogy egy pasinak sok nő megvolt már,lefeküdt vele?a vagánysága miatt,a jó beszéd számít?

Figyelt kérdés
Kinezet,magabiztossag vagy mi számit nalatok nőknél,csajoknál?
2020. máj. 31. 08:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Mindegyik

F

2020. máj. 31. 08:11
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez sok mindentol függ. Van olyan pasi akinek baromi jo dumaja van a nok pedig azt imádják. De siman lehet az az eset is hogy nagyon jol nez ki, úgy is könnyen megy. Vagy a ketto egyszerre, az a leg nyerobb. Egyebkent en olyat is hallottam mar (es tapasztaltam is) h egy hiresebbnek mondható fotós volt az illető, s amiatt tudott sok csajt ossze szedni pedig igazából be vallom enis h jol nem nézett ki.. Sajnos ez a része is valóság hogy ilyen is van, valamiért imponal a nőknél ezis. Nameg en olyat is hallottam mar h gazdag a férfi, ugyis sikerül.
2020. máj. 31. 08:13
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
A jó duma bizony sokat számít. Nagyon sokat.
2020. máj. 31. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!