Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek, titeket izgat ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, titeket izgat ha a pasi beszél miközben oráloztok neki?

Figyelt kérdés
Izgató, vagy inkább béna, ha közben ilyeneket mond, hogy "Oh ez az, csináld, nagyon jó, mindjárt elélvezek"?

2019. aug. 8. 11:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Van akinek ez jól áll, olyankor nagyon is izgató. :)
2019. aug. 8. 11:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne egyfolytában beszéljen mint akit felhuztak, de egyszer kétszer tehet valami megjegyzést. De jobban szeretem ha csak nyogdos.
2019. aug. 8. 11:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én azt szeretem ha közben énekel
2019. aug. 8. 11:37
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem erre rá kellett szoknom. Régen csak hátradőltem és élveztem, szinte még lélegezni is elfelejtettem, de párom megsértődött, hogy nem adok ki hangot, ergo nem élvezem. Azóta "muszáj" nyögnöm és ilyeneket mondanom, hogy lássa, élvezem... :)
2019. aug. 8. 11:56
 5/8 anonim válasza:
0%
Mindenképpen xD! Dagadt...
2019. aug. 8. 12:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen.
2019. aug. 8. 12:36
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Jól teszi ha visszajelez a partnerének, így a partnere is tudja jó-e amit éppen csinál, s pozitív visszacsatolást is ad. Azért a ló túl oldalára se essen át - nem szavalóesten van. Egészségükre :)
2019. aug. 8. 13:08
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2019. aug. 8. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!