Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tenétek, ha anyátoktól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tenétek, ha anyátoktól tudnátok meg hogy rondák vagytok?

Figyelt kérdés

Ez ma történt meg velem. Sose értettem őt eleddig. Mindig mondta hogy a nem túl szép lányoknál próbálkozzam. Nem is értettem, hogy miért mondja ezt folyton. Aztán ma beszélgettünk: Megkérdezte csókolóztam e már, 23 éves vagyok, mondtam nem,persze próbáltam valahogy viccesen előadni. Aztán kérdezte, hogy próbálkozok lányoknál? Mondtam sokszor lekezelően bántak velem, lerondóztak. Ő erre nem mondott semmit. TEHÁT HALLGATÓLAGOSAN BELEGYEZETT!!! Azt is mondta, hogy az már látszik, hogy nem leszek kaszanova. Persze próbáltam terelni, meg nevetni de szerintem teljesen lejött hogy zavarban vagyok.

Ti mit szólnátok ehhez?

2020. máj. 30. 17:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
5%

A lányok nem csak kivül szépek hanem belül is (már amelyik )

Na szoval tegyük fel ösze jösz egy (nem tul szépel)és meg probálod ezt a barátnöjének el magyarázni hogy csinosita ki a csajt hogy nézen ki valahogy adjon neki tipeket hogy szép legyen és hátha szeret anyira hogy ezt meg tegye érted

2020. máj. 30. 18:06
 2/11 anonim ***** válasza:
97%

Az édesanyád csak őszinte és kész, nincs ezzel baj.

Próbált megóvni a visszautasítástól, ezért mondta azt, hogy kezdj inkább kevésbé szép lányokkal.

23 évesen lehetne egy kis önértékelésed...

"Ne ragd túl magasra azt a bizonyos lécet mert nem fogod tudni megugrani."

2020. máj. 30. 18:06
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Szokásos provokáló kérdés.
2020. máj. 30. 18:13
 4/11 anonim ***** válasza:
96%
Nehezen hihető történet. Egy anya nem mond ilyesmit a fiának, ráutaló módon se.
2020. máj. 30. 18:17
 5/11 A kérdező kommentje:
Ez nem provokáció. Ez megtörtént. Ha nem akarjátok ne higgyétek el.
2020. máj. 30. 18:20
 6/11 anonim ***** válasza:
86%
Az érzés amikor olyan ronda vagy hogy azt csak egy anya tudja szeretni...Részvétem. Anyukádnak is nehéz , hidd el. Látni azt hogy egy szem fiacskája milyen alamuszi. Szedd össze magad és ismerkedj többet. Ha kellően humoros vagy, és leitatsz valakit, akár össze is jöhet a szex(is)
2020. máj. 30. 18:22
 7/11 anonim ***** válasza:
95%

Én nem tartom magamat szépnek, de mindenki eddig hárított már mint a lányok. Nem azért mert nem nézek ki jól csak azért mert visszafogott vagyok és sosem verekedtem mint a többi srác. Csak akkor amikor nem volt más út. Anyám azt sem monta hogy jó pasi vagyok azt se hogy csúnya. Az a lényeg legyen önbizalmad és ne az agyilag szőke, felszines, szépcsajokra pazarold az idődet, hanem az átlagosabb normális aranyos csajokra és lesz sikered. A csajok a magabiztos fiúkra buknak. Tapasztalatból mondom.

32/F.

2020. máj. 30. 19:23
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Egy anya a világon a legszebbnek fogja mindig is látni a saját gyerekét. Ha amúgy nem az akkor is azon fog keseregni hogy miért nem a legjobb pasik/nők jönnek vele össze.

Másrészről... tanács: pasiként inkább apádtól kérj csajozási tanácsokat.

2020. máj. 30. 20:25
 9/11 anonim ***** válasza:
87%
Egy anyának nincs csúnya gyereke.
2020. máj. 30. 22:05
 10/11 anonim ***** válasza:
78%
Ismerek ronda férfit, akinek szuper nője van, és odáig van érte a nője.
2020. máj. 30. 22:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!