Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány aki kinevetne egy 12 centist? 22/F
Nono. A kicsi mell cuki! Sokkal jobban szeretem mint a nagyot, azok ritkán formásak. A kicsi mell mindig szép, úgyhogy ez rossz példa volt.
44F
De de, ez tökéletes példa.
Mivel mind a kettő ízlés kérdése.
Én például nem szeretem a kis mellett, mivel fiús, és semmit se lehet vele csinálni, és formátlanok (mivel fiúsak), viszont attól még mind a kettő ízlés kérdése ahogy írtam.
Én pont ezek miatt nagyon nem szeretem őket, mivel alapból imádom a melleket, viszont én ezért nem nevetnék ki senkit sem. (mert én nem vagyok rossz ember, és mert nekem van gerincem)
Micsoda érvelés..!!! Zseniális!! Várj, kitalálom! Kisfarkú vagy!!! 😂😂😂😂😂😂😂😂
😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆
1 kérdés, ezt honnét veszed?
44 éves létedre azért okosabb lehetnél, mert a válaszodból érződik az hogy konkrétan nem tudtál sehogy se reagálni az én válaszomra.
Ha eljutsz az ágyig egy nővel aki szeret, kíván (márpedig addig úgysem jutsz el vele az ágyig amíg ez nincs meg) akkor lehet meglepődik, de azt fogja magában mondani "hmmm nem túl nagy, de lássuk mit tud belőle kihozni". Ha ügyes vagy és a csúcsra repíted a lányt akkor nem nevetni fog hanem imádni. Ha meg nem figyelsz rá és nem tudsz neki örömet szerezni akkor meg úgyis kuka, bármekkora cerkád van.
Ja amúgy kicsivel kisebb mint az átlag, de nem vészes, még a tolerálható méretkategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!