Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/16 anonim válasza:
Volt, egyik barátom megcsalt utána jó ideig nem akartam bízni se érzelmeket. Ez a barátság extrákkal kapcsolat akkor megfelelőnek tűnt.
De egy idő után nagyon üressé vált azóta többet nem volt és nem is akartam, most se menne. Van amikor megváltozhat az ember értékrendje. Ez nálam is ilyen volt. Rájöttem az érzelmek igen is fontosak.
12/16 anonim válasza:
Nem, normális körülmények közt nem megy bele ilyenbe az ember.
14/16 anonim válasza:
Igen volt, bár elég egy oldalúra sikerült de nem bántam.
21/L
15/16 anonim válasza:
Volt, csak akkor ezt még nem így hívták.
16/16 anonim válasza:
kifejezetten barát nem volt még. Állandó szexpartner volt, de az tényleg csak szex volt. Izgi lehet, nagyon vonz, és nem zárkózom el előle ;)
32/F bp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!