Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi társaim! Miért baj ha kicsi a micsoda?
Nekem 8-9 cm , kamasz koromba jó érzés volt, hog, uszodába nem látszik, hogy a csajokra feláll, míg más srácoknak kínos volt. Akkor fociztam sokat, kapus voltam, ha megrúgták nem fájt, mert alig ért hozzá a labda, pisilni egyszerő, nem kell piszkos kézzel (mondjuk az út mellett ) fogdosni mikor hugyozok.
Hátrány a szexnél, de lényegében az max. Egy héten 8 óra vagy kevesebb.
Most ez miatt sokan idegesek, önérzetesek és pánikolnak, hogy "jaja és ha kiröhög" amelyik csaj ez miatt kiröhög az egyébként csak a meretre megy , el kell küldeni önkéntes munkásnak valamelyik menekült táborba aztán ott kiélni a nagy vágyait.
"egy fél literes coca-pepsi kólás palackba is tudok pisilni , így nem kell megállni."
Én is tudok, pedig még a cappy-s flakonba se fér be, lankadtan sem. Nem muszáj beledugni teljesen... Igaz életemben egyszer próbáltam ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!