Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon össze vagyok törve, tudnál adni pár tanácsot, még szűz vagyok, csók sem volt még és kapcsolatot keresek nem csak szexet? 23/L
Próbáld meg elengedni a múltat annyira, amennyire csak lehet. Nem fogok hazudni, nem lesz egyszerű és nem is teljesen lehetséges, de azért próbáld meg.
Neked csak egy kell, ehhez viszont válogatni kell, nem úgy, ahogy a visszacsatolósok, hanem ismerkedés útján. Adj esélyt magadnak.
Más nem tudok javasolni, ezt neked kell megoldanod, de ha akarod mennyi fog, hiszen a problémát felismered és látod. Szurkolok neked!
11:
Köszi, de valóban nagyon nehéz elengedni, mivel újra és újra megszakad a szívem azon, hogy bármikor visszamennék oda, ahol elakadtam, de ilyenre nincs lehetőség
És persze a kérdések, hogy hogyan is kerültem én ebbe a szerepbe, amikor egyáltalán nem illik hozzám
Kedves barátkozós típus vagyok
Azt hiszed, a túlsúly a probléma? Nem. Először is hagyd abba az önsajnálást! Próbálkozz, és ne gondold, hogy a soványabb lányoknak minden azonnal sikerül. Arról nem is beszélve, hogy az előnytelenebb külsejű fiúk éppúgy szenvedek a sikertelenségtől, mint te. Mutass érdeklődést, légy nyitott a kapcsolatra, ez látsszon rajtad, ne titkold, ne szégyelld. Az se baj, ha a pasi túl van a harmincon, küztük több van, aki már tudja, mi számít egy kapcsolatban.
A fizijai adottságaink valamennyire mégiscsak behatárolják a lehetőségeinket, ha ezt nem tudod elfogadni, akkor beledüppedsz ebbe a tragédia-életérzésbe. Írod, a pszichológusnak nem tudtál megnyílni. A párkapcsolat éppen azt igényli, hogy képes legyél rá, próbáld ki, és menni fog. Sokat segít!
Bár néha besokallok és úgy érzem, hogy beleugrok egy csak szex típusú kapcsolatba, de képtelen vagyok rá
Pedig sokan mondták, hogy ne higgyek a szerelemben, mert az nem minden
14:
Köszi
Igenis a neten is lehet ismerkedni! Itt is volt már olyan, hogy a beszélgetésből vonzalom, randi, szerelem, majd házasság lett. Ma már két gyerekkel boldogan élnek.
Lehet ismerkedni utcán, villamoson, buszon, vonaton, vásárlásközben piacon és Tescoban! Bárhol ha eléggé nyitott vagy! Saját tapasztalat!
Ne csak itt sajnáltasd magad!
Próbálkozz, váaszolgass a privátokra és mozdulj is ki otthonról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!