Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valaki latott mar szabadban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MolnarG29 kérdése:

Valaki latott mar szabadban szexelo parokat?mi volt a reakciotok?

Figyelt kérdés
2020. máj. 29. 15:37
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Láttam, egyszerűen szépen csendben odébbálltam. Minek zavarjam őket? :)

Én se szerettem mikor szabadban voltunk a párommal és valaki távolról elkezdett kukkolni.

2020. máj. 29. 17:47
 12/26 anonim ***** válasza:
60%
De aki a szabadban szex-el, ergo nyilvánosan, akkor mit vár?? Azt, hogy nem kukkolják meg?? Ha azt akarjátok, hogy ne kukkoljanak meg titeket, akkor ne a szabadban dugjatok, mert egy erdőt nem sajátíthattok ki magatoknak, mindenki akkor megy ki, amikor akar! Nehogy már ne nézhessek oda, ha már biciklizek, vagy futok kint a réten. Házakat meg lakásokat nem illik meglesni, nem is szoktam, nem is szabad, de a szabadtéren, ami mindenkié... ne mááá... :)
2020. máj. 29. 17:59
 13/26 anonim ***** válasza:
0%
Nem is az a baj, hogy meglátod és oda nézel. De miért állsz meg bámészkodni mondjuk egy bokor társaságában? Mi jó abban, hogy idegeneket nézel?
2020. máj. 29. 18:12
 14/26 anonim ***** válasza:
31%
Mi a jó abban, hogy egy pár vállalja a kockázatot, hogy idegenek meglesik őket? Ha valakit mondjuk zavar a dolog? Akik ki mennek maguk is azt akarják, hogy lássák mások is a szerelmi életük kiteljesedését. Színtiszta exhibicionizmus, ne én legyek már érte a hibás, ha megakad a szemem egy gyönyörű meztelen nőn, aki épp szex-el valakivel.
2020. máj. 29. 18:35
 15/26 anonim ***** válasza:
69%
Mert mondjuk kell a változatosság? Meg izgalmas? Nem azért mennek, hogy más bámulja őket. Nem az út közepén csináltam én se. De sajnos félre eső parkolóban kocsiban is volt, hogy feltűnt, hogy valaki arrébb áll és bámulja a kocsit... Nem az a gond, hogy arra futsz/sétálsz/biciklizel és meglátod. Nekem is volt, hogy megláttam valakiket, de nem zavartam és nem álltam meg bámészkodni.
2020. máj. 29. 18:41
 16/26 anonim ***** válasza:
66%
Én se bámészkodom ott 20 percig, de egy laza fél-egy perces kis nyugtázás nem fér akkor sem bele?? De igazából nem értem, mégis mi a francra számítotok, ha kimentek? Hogy mindenki majd intelligensen reagálja le? Sok a perverz elméjű ember, tehát nyugodtan számoljatok a jövőben kukkoló személyekre, de megbotránkozottra is. A változatosságot értem, de az izgalom... Miért izgalmas bokrok között, kullancsokkal teli, párás, vizes, szúrós környezetben kefélni? Volt amikor olyan érvet olvastam, hogy a lebukás izgalma hozza az x faktort. De ha a lebukás veszélye termeli az adrenalint, akkor nem a magamutogatás a cél?
2020. máj. 29. 18:57
 17/26 anonim ***** válasza:
23%
Felveszem telefonnal es megy a napiszarra!!!
2020. máj. 29. 19:50
 18/26 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen kell bokrok között, lehet kocsiban is. Meg vannak olyanok akiknek mondjuk ez marad mert otthon vannak a szülők. Tény hogy sok a beteg ember, de én akkor se értem miért jó mást kukkolni. Ha meglátod őket max odanézel felfogod hogy hoppá és mész is tovább. Ezzel semmi gond, de sajnos van aki képes letáborozni.
2020. máj. 29. 20:14
 19/26 anonim ***** válasza:
23%
És csodálkozol azon, hogy valaki letáborozik a mozi láttán?
2020. máj. 29. 20:20
 20/26 anonim ***** válasza:
0%
Igen, mivel nem normális aki ezt kukkolja.
2020. máj. 29. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!