Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők! Mi lenne a reakciótok erre?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mi lenne a reakciótok erre?

Figyelt kérdés

Forgalomban piros lámpánál álltok a kocsival, mellettetek lévő sávban állna a férfi. Integetne felétek, odanéznétek. Ő ekkor mosolyogna, majd a mutató és középső ujját V alakba rakná és a nyelvét öltögetné közébük, magyarul kinyalna. 🙂

Kort is!

2020. máj. 16. 14:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%

Bemutatnek neki

Kor

2020. máj. 16. 14:31
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Szintén bemutatnék neki, mosolyogva.

28

2020. máj. 16. 14:33
 3/13 anonim ***** válasza:
84%
Idiótának tekinteném, és nem foglalkoznék vele.
2020. máj. 16. 14:34
 4/13 anonim ***** válasza:
81%
Azt gondolnam, hogy nagy az I. Allatkertje es tele van ilyen primitiv bunkokkal.
2020. máj. 16. 14:35
 5/13 anonim ***** válasza:
19%

360 fokban rögzít a kocsi, szóval jó kis meme lenne a neten erről a baromról, vagy csak egy facebookos figyelem felhívás egy perverzről :D

csináltam már hasonlót amikor egy jól szituált pasi a seggét mutogatta az ablakon át és még rám is írt facebookon a felhívást követően, persze a rendőrség sem maradhatott ki a mókából és mivel figyelem felhívás volt én nem kaptam semmit, viszont ő nem úszta meg szerencsére

persze 1 ilyen ujjas nyelves idiótával még nem biztos, hogy foglalkoznék ennyit, de ha másodjára látnám ezt, akkor ő sem úszná meg 1 váll megvonással

2020. máj. 16. 14:40
 6/13 A kérdező kommentje:
😄😄😄
2020. máj. 16. 14:45
 7/13 (:Puszedli :) ***** válasza:
77%
Csak nevetnék és tovább hajtanék. Nem foglaljozn€k vele.
2020. máj. 16. 15:09
 8/13 anonim ***** válasza:
83%

Én miértnem futok össze soha ilyen nővel, mint az #5-ös?:D

Imádnám pár tízezer forintért olvasni a hivatalos feljelentéseit, esetleg bíróságon összefutni vele, hogy mennyire kiakasztottam a kocsiból kilógó seggemmel...:D

2020. máj. 16. 15:09
 9/13 A kérdező kommentje:
#8: detto. 😂😂😂 Végén egymásba szeretnénk. True love story. 😄
2020. máj. 16. 15:14
 10/13 anonim ***** válasza:
74%

#5-ös vagyok:

nem akasztanak ki, olyan helyen dolgozom ahol ennél sokkal durvább dolgokkal találkozom, ezek már csak leperegnek, de mindenkinek kell valami hobbi nem? :D

persze vannak ennél szebb sztorik is, amikor a pasi kislányoknak mutogatta magát aztán ma már neki mutogatnak farkakat, de van amikor nem is látja, csak érzi

akár esős, akár szeles az idő, keményen tart :D

2020. máj. 16. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!