Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők! Mi lenne a reakciótok erre?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mi lenne a reakciótok erre?

Figyelt kérdés

Forgalomban piros lámpánál álltok a kocsival, mellettetek lévő sávban állna a férfi. Integetne felétek, odanéznétek. Ő ekkor mosolyogna, majd a mutató és középső ujját V alakba rakná és a nyelvét öltögetné közébük, magyarul kinyalna. 🙂

Kort is!

2020. máj. 16. 14:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nevetnék egyet rajta, és ahogy zöldre váltana a lámpa azonnal elhúznék onnan.

Sztem ez ink a szánalmas kategória.

2020. máj. 16. 15:58
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem észre se venném. Viszonylag friss jogsis vagyok, így ilyenkor a lámpát nézem, nem azt, hogy valaki mit ökörködne mellettem.

Egyébként elég szánalmasnak tartanám, és nem érteném, hogy mit vár. Szálljak át hozzá, vagy mi? Nem, ignorálnám, ha olyan kedvem, imitálnék egy hányást, majd elhajtanak, amint zöld lesz a lámpa.

20/L

2020. máj. 16. 17:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Férfi vagyok, de erről a Bódy Szilvis videó jut eszembe :D
2020. máj. 16. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!