Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzódok mostanában a kövér,pocakos férfiakhoz?
Szexuális téren értem. Előnyben akinek nagy pocakja van.Multkor egy ilyen férfit annyira bámultam h kérdezte segíthet e valamiben.
Ki lehet ezt irtani az agyambol?
Én is felszedtem pár kilót!!
Írj! Mert hamarosan lefogom adni!
😁😉
Miért lenne ciki? Ha ehhez vonzódsz, akkor ehhez vonzódsz,nem kell ezen semmit szégyellni, főleg nem a tucatìzlést magadra erőltetned,csak, mert a sok droid szerint az a "normàlis", ha mind egyformàk vagyunk. És lenéző közönnyel kezeljük azokat, akik mernek egyediséget is mutatni.
Legalàbb te nem olyan vagy, mint a szürke, egy kaptafàra gyàrtott " ha én odafigyelek magamra, akkor ugyanezt vàrom el a partneremtől meg bla bla" üres szavakat szajkózó tömeg.
Egyébként, ha érdekel egy ilyen pasi, én nagyon szìvesen ismerkednék veled:) 145kg és 173cm magas vagyok, 24 éves. Bejönnek az ilyenek is, mint én? Vagy ez màr túl sok?
Egyetértek 10,11-essel. Nem vagyok kövér de van egy kis pocak. Irj most, mielőtt lefogyok. :)
27F
Szerintem sincs ezzel baj. Ha tetszik, hát tetszik vállald fel, legyél boldog valaki olyannal aki pocakos. Ritka az ilyen csaj vagy legalábbis az olyan aki a saját ízlésének akar elsősorban megfelelni nem pedig valami olyannak amit a társadalom aktuálisan "normálisnak" nevez. :)
Szóval ha a pocakos srácok tetszenek akkor keres velük kapcsolatot és adott esetben ne félj kezdeményezni sem ha a helyzet úgy adódik. :)
Csak kíváncsiságból pontosan mi tetszik ennyire egy pocakban? Azt írtad szexuálisan vonz téged. Ez mégis mit jelent? :)
(akár privátban is kifejtheted ha úgy kényelmesebb)
Szia!
És ismerkedni mennyire lenne időd?😁 Én vagyok a 12. vàlaszoló ☺
A 15-ös válasz nem az enyém.
Én a 14-es vagyok,és továbbra is nagyon szívesen várok a mert tényleg érdekel a válaszod. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!