Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rányitottam a lányomra! Beszéljek vele vagy tegyek úgy mintha semmi sem történt volna?
Reggel bementem a szobájába és szexelt a barátjával. Azonnal kijöttem és mentem dolgozni. 18 éves, 4 hónapja van együtt a barátjával. Tudom, hogy szexelni szoktak. Jó a kapcsolatom a lányommal. De ez nagyon ciki volt.. hozzam fel neki , hogy többet nem megyek be kopogás nélkül?
Nem tudtam, hogy itt a barátja és azt hittem alszik. Egy aggodo anya
Ha kopogás után rögtön benyitsz előrébb vagy?
Nem kell beszélni az esetről, és ha nincs egyedül, nem kell nyitogatni ajtót.
Szerintem nem kell rola szolni semmit. Felesleges. Attol, hogy nem mondod meg neki, attol meg legkozelebb ugyan ugy kopoghatsz benyitas elott. Bar ahogy itt elotte irta valaki, tenyleg nem sok mindent segit, egy kopogas es egy masodperccel kesobbi benyitas :D ez inkabb a lanyod hibaja, neki kellene inkabb bekulcsolni a szoba ajtajat sex kozben.
Szerintem nem kell felhozni ezt neki. Ugy is jo anya leszel, ha nem kihagysz egy kellemetlen beszelgetest nwki, meg ha te ia tennel igeretet neki a kopogasra.
De ha tenyleg jo a viszonyod, es minden aron beszelni akarsz vele, akkor mond el neki, hogy legkozelebb kopogsz, csak nem isbtudtad most, hogy itt a gyerek. Esetleg azert humorosan megmondhatod neki, hogy legkozelebb csukja be az ajtot, o leaz tole nyugodtabb. De ha mar beszelsz vele errol, csak tomoren, roviden! Ne legyen hosszu beszed. Es vedd viccesre.
A férjed már kikrta volna a srácot és elásta volna. De hogy a kérdésre is válaszoljak, nem gáz ha kuffant, max bezárja az ajtót.
Mindegy, vegyél revansot, reszelj te is otthon amíg tanul.
Nem értem, miért gondolja mindenki, hogy felesleges szóba hozni. Az nem számít, hogy mostantól a gyerek állandóan izgulhat rajta, hogy az anyja melyik pillanatban nyit rá? (mellesleg 2020-ban egy elvileg jó családban ekkora rohadt nagy tabutéma a szex, hogy úgy kell kerülni, mint a forró kását?)
Nem azt mondom, hogy legyen belőle beszélgetőest, de tömören egy bocsánatkérés és a megnyugtatás, hogy többet nem jövök kopogás nélkül, az mindenképp kéne.
16
gyerek izguljon hogy mikor nyit ra az anyja? Mar ne haragudj, de ha van esze sexelni, legyen annyi esze mar magahoz, hogy bekulcsolja az ajtot.
Tudod, nem csak mindig azt a szulot kell leszidni, aki veletlenul neha bemegy kopogas nelkul a sajat hazan belul a sajat gyereke szobajaba, hanem azt is, aki nem teszi meg a kellono ovintezkedeseket a sajat lebukasa-kenyelme erdekeben.
Senki nem mondta hogy tabu a szex, en is beszeltem anyammal errol fiu letemre, es biztos hogy ram is ramnyitott anno maszti kozben (amirol nem tudok) vagy csukott ajtora sex kozben, de aoha nem beszeltunk rola. Mit kell rola beszelni? Ranyitott, kiment ennyi. Ahogy latazik ertelmes paros az anya es a lanya is, jo a kapcsolat, mind a ketten leszurikbazbesetvol a tanulsagot.
Nem tudom mit vagy agressziv az emberekre mert azt mondtak felesleges egy nevettseges, am egy 18 eves tini szamara megis kicsit kellemetlen temarol beszelni.
Na udv.
17 Az, hogy tabu a szex, nem csak abban nyilvánul meg, hogy szüleid vesznek egy nagy levegőt és tankönyvszerűen beszélnek veled a szexről. Hanem abban is, hogy akkor érzitek magatokat komfortosan, ha említés szintjén is kerülve van bármi ilyen eset (miközben az önkielégítés is tök normális, a pároddal szexelni is tök normális, és olykor-olykor, ha valaki óvatlan, összejöhet egy rányitás, egyik félnek sem kell miatta szégyenében lehúznia magát a WC-n)
De ha kellemetlen is a témáról beszélni: azon parázni, hogy anyád bármikor betoppanhat, még kellemetlenebb. Kulcs pedig sok lakásban csak a bejárati ajtókhoz van. (zárat kérni az ajtódra azért, hogy nyugodtan szexelhess, pedig valószínűleg az eddigieknél is kellemetlenebb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!