Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők mennyire gondolják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mennyire gondolják problémának, ha férfiként valaki rengeteg szeret nyalni és kimondottan többet foglalkozik ezzel a szexben?

Figyelt kérdés

Az a gond, hogy a közösülés alatt hamar "elmegyek" és ez így nem tart sokáig. Sok nőnek ez miatt kevés egy férfi, ez nem túl nyerő, sőt valakinél egyenesen probléma. Viszont az orális kielégítést szeretem csinálni.

Igaz, ha jobb lennék más téren, akkor sem változna a véleményem erről,

így is-úgyis mindenképpen érdekel ez. Ennek minden formája.

2020. máj. 28. 22:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Akàr milyen jól nyal valaki az önmagàban kevés. De mèg a jó szex is. Ha egyébkènt jól kijövünk akkor a szex csak hab a tortán.

A szemèlyiségedben van hiba.

2020. máj. 28. 23:40
 12/19 A kérdező kommentje:

És miért van a személyiségemben a hiba? Mert megmertem mondani az igazságot,

és ez nem kényelmes? Azok a tanácsok, amit az orális kielégítéshez írt, azt nem kérte senki. Legalább legyetek annyira gerincesek, hogy írtok kort és nemet. Nem bírod a kritikát, ostobaság személyiségproblémára hivatkozni.

2020. máj. 28. 23:58
 13/19 A kérdező kommentje:
Olvastam más kérdéseket is. Az írásképetekből kiderül, hogy ti ugyanazok az emberek vagytok. Van itt fent egy párfős banda, aki bepofátlankodik minden kérdés alá, nem tartva tiszteletben, annak miértjét. Nem fogjátok fel, ha nőknek szól a kérdés, akkor ott nem kéne tanyát ütni. és akkor még nektek áll feljebb.
2020. máj. 29. 00:13
 14/19 anonim ***** válasza:
47%
Ugye mondtam. Egy türelmetlen, agresszív pukkancs vagy aki nem érti a NEM szó jelentését.
2020. máj. 29. 00:14
 15/19 A kérdező kommentje:

Tévedés. Ebben nincs se türelmetlenség, se agresszivitás. Semmiféle NEM -ről nincs szó. Te nem érted, hogy miért nincs itt helyed. Ott tartunk, hogy bepofátlankodtok páran MINDEN kérdés alá.

Ezen kéne változtatni. Azt a tényt, hogy tanyát vertek mindenhol és még nektek áll feljebb, azt nem lehet mici-muci módon kezelni. Mert abból nem tanultok. Ha magát a kérdést nem veszitek figyelembe és jöttök okoskodni, akkor ide már nem lesz elég a szép szó.

2020. máj. 29. 00:18
 16/19 anonim ***** válasza:
Mivel mi nők képesek vagyunk többször is egymás után elélvezni, így kellemes a hosszú kényeztetés. Ha pedig jól elő van készítve a terep, akkor hosszú ideig sem kell bírni az aktus során.
2020. máj. 29. 06:19
 17/19 A kérdező kommentje:
"Van amelyik nőnél" ez így van, ennek örülök:).
2020. máj. 29. 11:10
 18/19 anonim ***** válasza:

Igen probléma. Sokkal jobban szeretem az aktust, mint a nyalást. Pláne, hogy nyalásnál az elélvezés után, nagyon érzékeny lesz a csiklóm.

De biztos ebbe is bele fogsz kötni.

2020. máj. 30. 10:38
 19/19 A kérdező kommentje:

Nem fogok "ebbe is" belekötni. Ti nők olyan emberek vagytok, amilyenek.

Ennyi. 28 millió 642 ezer meglátásotok van, ezzel együtt válogathattok és a dönthettek, ebbe sok minden belefér. Megértelek.

2020. máj. 30. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!