Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy swinger klub?
Lányként egyedül biztonságos? Hogy alakul ki a szex, lehet csak privátba? Meg kell várni hogy odajöjjenek vagy hogy kell kezdeményezni ha valaki tetszik? El utasíthatok és engem is elutasithatnak, hogy mennek ott a dolgok?
Kinek milyen tapasztalatai vannak?
Nem vagyok járatos a témában..csak annyit tudok amennyit olvastam.
Szerintem először mindenképp olyannal menj aki rutinos ebben.
Én mindig szóló nőként mentem, biztonságos. Vannak biztonságiak és a társaság is összetartó, ha valaki illetlenül viselkedne segítenek azonnal.
Ugyanúgy kell ismerkedni mint bàrhol máshol. Nyilván érdemes valahogy tudtára adni a kiszemeltednek hogy bejön neked:D de ha egyedüli lányként mész ne félj jönni fognak rád az emberek;) de nyugodtan odamehetsz beszélgetni bárkihez, mindenki kedves és azért van ott hogy ismerkedjen.
Igen, elutasíthatnak bizony téged is. A klubban nem prostik vannak, mindenki szabad akaratából szexel és csakis azzal aki neki szimpatikus. A szex sosem garantált. A belépővel nem a tuti szexet veszed meg. Arra a fizetős lányok vannak más fórumokon. Természetesen te is elutasíthatsz bárkit. Semmi se kötelező, csak olyat csinálj amit kívánsz és élvezel. Az se baj ha először csak beszélgetni mész, megnézni milyen egy ilyen hely. Nőknek amúgy is ingyenes vagy minimális a belépő (klubja válogatja)
Menj el, nézd meg, ha kéred körbevezetnek, elmondják a szabályokat de a vendégeket is kérdezheted, jó beszélgetésinditó lehet akár ez is:)
23N
A népszerű, saját honlapos helyek teljesen biztonságosak. A rendbontókat gyorsan kiveti magából a társaság, úgyhogy gyakorlatilag nincsenek.
Arra számíts, hogy ha egyedül vagy és jól nézel ki, folyamatosan fogod kapni az ajánlatokat férfiaktól, nőktől egyaránt. Ez ne hozzon zavarba, ide mindenki szexelni jár.
Szerintem az a jó benne,hogy egyedül is lehet menni.
Működhet szingliknek partnertalálóként is a dolog,aztán jöhet a párcsere!
Szerintem egy swinger klub nagyon jó.
Ott megélheted szexuális vágyaidat.
Mindent lehet,de semmi nem kötelező.
A nők lehetnek biszexek,a férfiak nem.
Tényleg itt írhatunk swinger klub neveket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!