Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem miért nem jön össze soha a hüvelyi orgazmus?
még sosem volt ilyenem, csikló izgatással könnyen elmegyek. Van erre valami trükk vagy valakinél van, valakinél pedig sosem lesz?
Egyik barátommal se sikerül még, próbáltam dildóval, de azzal sem sikerül.
24 L
Sajnos nekem se volt még, de Én nem adom fel!!!
35N
Egy 160 cm-s embernek miért nem jön össze hogy átugorja a 2 métert, pedig ugyanolyan keményen edz?
Testi, egyedi adottság ki képes rá és ki nem. Nem az számít hogy jutsz a csúcsra, hanem az hogy sikerüljön és legfőképpen hogy élvezd a szexet! Semmi gond ha nincs hüvelyi orgazmusod a nők 70%-ának nincs, de ettől még szeretik a szexet és boldog az életük.
Szia!
Nekem az előző barátommal volt egyetlen egyszer, konkrétan erre mentünk rá, mert mondtam neki, hogy nekem még nem volt sose. Először nem sikerült, csak csiklóból, másodszor pedig mivel barátom élvezett előtte nagyon sokáig bírta, és kb 15 perc(!!) tömény és ritmikus tömés árán sikerült misszionárius pózban. :D olyan boldog se előtte, se azóta nem voltam :D sajnos azóta sem sikerült
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!