Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hüvelyi orgazmust sikerült elérnetek olyan lánynál, akinek 15 év alatt még nem jött össze?
Igazából ez tévhit.
A kutatások megerősítették, hogy az agyi aktivitások egyformák minden orgazmusnál, az érzett inger különbségének érzetét egészen összetett mechanizmusok miatt érzi úgy a nő ahogy.
Valójában mindig a csikló által élvezel el. Tudom, te nő vagy és jobban tudod.. de nem, nem tudod jobban. Ez színtiszta tudomány, nem csak megfigyelés.
Ha mást gondolsz akkor áldozat vagy, az agyad a bolondját járatja veled, illúziót kergetsz.
Tipp, fejleszd az orgazmuskészségedet. Ne légy rest megtapasztalni a tested, főleg a nemi szerved, kívül belül:) Gyakorolj sokat, kísérletezz, idővel meg lesz az eredménye.
Bár a legújabb kutatások kimutatták, hogy a nőknek is van a férfi dülmirigyhez hasonló, de valójában kevésbé méretes mirigye, ez viszont abban az esetben ha nem használják idővel elcsenevészedik. Egyébként kitapinthatod, ha a hüvelyben a hasfal felé nyúlsz, izgalom hatására megduzzad, kis gombocska/borsószem lesz. Kezdetben pisilési ingert okoz, ami aztán kellemes érzésé alakul.
Igazából azt ajánlom neked, hogy együttlétkor próbáld meg minél jobban kiszellőztetni a gondolataidat, engedd el magad, ne görcsösen a szexre koncentrálj.. legyél könnyed, hagyd a dolgokat történni, ne legyenek félelemeid, egyszerűen csak használd a tested. Beszéld meg a partnereddel, hogy lehetőség szerint kielégüljenek a vágyaid, legyél nyitott a kommunikációra.
Nagyon szépen köszönöm az első választ, igazán hasznos volt.
Kedves utolsó, örülök, hogy valamit te is hozzá tudtál tenni a témához :)
Én 30, és lánynak nem magamat neveztem a kérdésben.
De a lényeg nem ment át.
Nekem sem megy sajnos a hüvelyi.
Előző párommal sem, és most sem,soha.
26 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!