Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynátok valakit, ha nagyon nem jó az ágyban?
Akár merevedési zavarok, méretbeli problémák, korai magömlés, borzalmas technika.
Ez lehet szakító indok?
Ezek a válaszok... Én a kérdést elolvasván azt hittem mindenkinek szól, nem csak a lányoknak.
Nekem a legtöbb barátnőmre, a jelenlegire is mondhatni, hogy gyakorlati szempontból nem jó. De a szexnek nem csak azért lesz jó, mert ilyen, olyan technika van számomra. Persze a korai magömlés, meg a merevedési zavar más kérdés. De azért, mert "nem jó" az ágyban még senkit nem hagytam el. Konkrétan a jelenlegi kapcsolatomban is annyi a lány részéről a produkció, hogy hanyatt veti magát és ezt 100%-ban kell érteni. Mégis 2 éve vele vagyok. Mondjuk ő ebből a szempontból legalább tűrhetően orálozik.
Ugyanakkor ez az őszintének kell lenni dolog... Először is ilyen dologban nem lehet őszintének lenni és nem megbántani a másikat. Az igazán álszent dolog az, hogy valaki ezt mondja, nyilván mindenki tudja, hogy ezzel megbántja a másikat, szóval bitch pls... Fordított esetben ti lányok aztán végképp összetörtök és nem kell a duma, hogy nem. A másik meg, hogy mindig őszinte vagyok... Na ez az amit elárulok, hogy minden férfi tisztában van vele, hogy a nők nem az őszinteség szobrai. Elég képlékeny számotokra a fogalom az őszinteségről. Viszont a konfliktus kerülés miatt a férfiak is ezért nem őszinték a nőkkel, ellenben legalább egymással őszintébbek, mint a nők. A női gondolkodás az, hogy mond el mindig az igazat, de ha az nem tetszik, akkor egy szar vagy és inkább hazudtál volna. De amúgy a kérdésben említett esetben nem is kéne mondani semmit, magától is sejtené az illető, hogy merről fúj a szél és pont, hogy a legtöbb nő nem is mondaná meg, de ebben az esetben talán nem is szerencsés őszintének lenni. Pont kegyetlen lenne és direkt csinálná, aki elmondaná. A kíméletesen elmondásra meg kérnék konkrét példát! Hogy lehet ezt kíméletesen, úgy hogy ne fájjon? Rajzfilm világból ki kéne lépni
Utolsó, úgy kell feldolgozni, hogy felnősz ahelyett, hogy könnyes szemmel fújod a "ti, lányok, milyenek vagytok" kezdetű óvodás dumát (mert az ilyen legfeljebb ideig-óráig elfogadható egy mély csalódás után, és később visszaolvasva normális ember übergáznak érzi).
Ha párkapcsolatba kezdesz, vállalsz olyan kockázatokat, hogy
1 sokféle okból alakulhat úgy, hogy a másik szakít veled, és ez sosem kellemes
2 a nagy többségnél ezek között az okok között szerepel az is, ha működésképtelen a szex
És miután megnyugodtál, értékeled, ha az illető őszintén megmondta a szakítás okát, ugyanis ez teszi lehetővé, hogy tisztán láthasd a dolgokat, levonhasd a konklúziókat és ha szükséges, fejlődhess.
10es vagyok .
A Technikán lehet javítani
Mennyi időt adnátok, hogy javuljon a dolog pl:egy friss kapcsolatban?
Lány vagyok, és az előző barátomnál nagyon gyötrődtem ezen. Végül fél évig együtt voltunk, de nem a szex miatt szakítottunk.
Ide sorolható még az, ha nagyon nem egyezik meg a libidótok is.
Azért szakítottunk, mert egy beképzelt, öntelt embert, nem lehett a végefelé beszélgetni vele semmiről, mindennek úgy kellett lennie amit ő elképzelt, ha nem akkor jöttek az 1 hetes pukkadások és hiszti.
+nyilván hozzájárult a szex, de nem ez volt a FŐ indok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!