Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elhagynátok valakit, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynátok valakit, ha nagyon nem jó az ágyban?

Figyelt kérdés

Akár merevedési zavarok, méretbeli problémák, korai magömlés, borzalmas technika.

Ez lehet szakító indok?

2020. máj. 27. 00:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
72%

Ezek a válaszok... Én a kérdést elolvasván azt hittem mindenkinek szól, nem csak a lányoknak.

Nekem a legtöbb barátnőmre, a jelenlegire is mondhatni, hogy gyakorlati szempontból nem jó. De a szexnek nem csak azért lesz jó, mert ilyen, olyan technika van számomra. Persze a korai magömlés, meg a merevedési zavar más kérdés. De azért, mert "nem jó" az ágyban még senkit nem hagytam el. Konkrétan a jelenlegi kapcsolatomban is annyi a lány részéről a produkció, hogy hanyatt veti magát és ezt 100%-ban kell érteni. Mégis 2 éve vele vagyok. Mondjuk ő ebből a szempontból legalább tűrhetően orálozik.

Ugyanakkor ez az őszintének kell lenni dolog... Először is ilyen dologban nem lehet őszintének lenni és nem megbántani a másikat. Az igazán álszent dolog az, hogy valaki ezt mondja, nyilván mindenki tudja, hogy ezzel megbántja a másikat, szóval bitch pls... Fordított esetben ti lányok aztán végképp összetörtök és nem kell a duma, hogy nem. A másik meg, hogy mindig őszinte vagyok... Na ez az amit elárulok, hogy minden férfi tisztában van vele, hogy a nők nem az őszinteség szobrai. Elég képlékeny számotokra a fogalom az őszinteségről. Viszont a konfliktus kerülés miatt a férfiak is ezért nem őszinték a nőkkel, ellenben legalább egymással őszintébbek, mint a nők. A női gondolkodás az, hogy mond el mindig az igazat, de ha az nem tetszik, akkor egy szar vagy és inkább hazudtál volna. De amúgy a kérdésben említett esetben nem is kéne mondani semmit, magától is sejtené az illető, hogy merről fúj a szél és pont, hogy a legtöbb nő nem is mondaná meg, de ebben az esetben talán nem is szerencsés őszintének lenni. Pont kegyetlen lenne és direkt csinálná, aki elmondaná. A kíméletesen elmondásra meg kérnék konkrét példát! Hogy lehet ezt kíméletesen, úgy hogy ne fájjon? Rajzfilm világból ki kéne lépni

2020. máj. 27. 06:48
 12/21 anonim ***** válasza:
65%

Utolsó, úgy kell feldolgozni, hogy felnősz ahelyett, hogy könnyes szemmel fújod a "ti, lányok, milyenek vagytok" kezdetű óvodás dumát (mert az ilyen legfeljebb ideig-óráig elfogadható egy mély csalódás után, és később visszaolvasva normális ember übergáznak érzi).

Ha párkapcsolatba kezdesz, vállalsz olyan kockázatokat, hogy

1 sokféle okból alakulhat úgy, hogy a másik szakít veled, és ez sosem kellemes

2 a nagy többségnél ezek között az okok között szerepel az is, ha működésképtelen a szex

És miután megnyugodtál, értékeled, ha az illető őszintén megmondta a szakítás okát, ugyanis ez teszi lehetővé, hogy tisztán láthasd a dolgokat, levonhasd a konklúziókat és ha szükséges, fejlődhess.

2020. máj. 27. 07:12
 13/21 anonim ***** válasza:
82%
Igen, mostmár azt mondom, nagyobb hangsúlyt adnék a szex minőségének kialakuló kapcsolatnál.
2020. máj. 27. 08:18
 14/21 anonim ***** válasza:
67%

10es vagyok .

A Technikán lehet javítani

2020. máj. 27. 08:23
 15/21 anonim ***** válasza:
72%
Igen, csak kérdés mennyi idő után...🤫
2020. máj. 27. 08:49
 16/21 A kérdező kommentje:

Mennyi időt adnátok, hogy javuljon a dolog pl:egy friss kapcsolatban?

Lány vagyok, és az előző barátomnál nagyon gyötrődtem ezen. Végül fél évig együtt voltunk, de nem a szex miatt szakítottunk.

Ide sorolható még az, ha nagyon nem egyezik meg a libidótok is.

2020. máj. 27. 09:08
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Dehogynem a szex miatt szakítottatok... nyugodtan valld be magadnak!
2020. máj. 27. 09:12
 18/21 A kérdező kommentje:

Azért szakítottunk, mert egy beképzelt, öntelt embert, nem lehett a végefelé beszélgetni vele semmiről, mindennek úgy kellett lennie amit ő elképzelt, ha nem akkor jöttek az 1 hetes pukkadások és hiszti.

+nyilván hozzájárult a szex, de nem ez volt a FŐ indok

2020. máj. 27. 09:40
 19/21 anonim ***** válasza:
Soha.
2020. máj. 27. 12:33
 20/21 anonim ***** válasza:
Először is a média, szánalmas social média kiírások nem szólnak másról minthogy "a férfiak!!!" Igen, itt a gyakorin, ellentétben az élettel, ahol folyton a nők sírnak, rengeteg sikertelen férfi sír, mert nem talál kapcsolatot. Csakhogy amit írtam annak ehhez közé nincs. Ez egy általános jelenség amit mindenki tud. De ha tudsz értelmezni, akkor láthatod, hogy jelenleg is kapcsolatban élek és a 34 évem alatt már túl vagyok páron. Párkapcsolatot nem teremteni, hanem elviselni kihívás. Soha nem szakítottak velem, tudomásom szerint soha nem csaltak meg(persze ettől még lehet), szóval itt semmi személyes sértettség nincs. Éppen ezért lesz még szánalmasan amit írsz. Egy általános és igaz, ugyanakkor mérhetetlenül fárasztó jelenségről írtam, ami sértettségből egyből elcsépelt sztereotípiával való dobálózást szült nálad. Felnőni ahhoz kell, hogy lenyeld az igazságot. Hiába van még a véleményem egy-egy dologban a lányokről, vagy akármelyik emberről, attól még senkivel nem bánok rosszul és bárkit el lehet fogadni. De ettől még az igazság igazság marad. És ezek után nekem kéne Felnőni? Tényleg könnyes már a szemem, de a röhögéstől
2020. máj. 27. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!