Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk s lányok , benneteket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk s lányok , benneteket mennyire tenne kíváncsivá , hogy a barátnőtök , párotok képes lenne , vagy hajlamos lenne e rá , hogy mással is ki próbálja a szexet ?

Figyelt kérdés
Nyilván a legtöbben megesküdnek a hűségre és a kölcsönös bizalomra , de még is , ha kideríthetnétek pl : titokban , hogy valóban állja -e a szavát a másik fél , hogy nincsenek - e titkos vágyai rajtad kívül , vagy ezt ki próbáltathatnátok vele , hogy meg győződjetek róla ,, megtennétek a bizonyosság érdekében ?
2020. máj. 26. 23:55
 1/8 anonim ***** válasza:
76%

persze, csak utána nem lenne a párom :)

F

2020. máj. 26. 23:57
 2/8 A kérdező kommentje:
Na igen , de az is kiderülhetne a párodról , hogy senkivel sem szexelne rajtad kívül .
2020. máj. 27. 00:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
azt alapból elvárom és én is nyújtom
2020. máj. 27. 00:01
 4/8 anonim ***** válasza:
91%

Biztos hogy vannak vágyai rajtad kívül! Ezt nem tudod megakadályozni. Magamból kiindulva mondom ezt.

Enkem egyébként izgatna a dolog szerintem, de nem tudom valóságban, hogy érintene. Helyzettől is függhet, meg attól is hogy kivel van. Mindenesetre, ha kiderülne, én megpróbálnék nyitott maradni bármire, ha érted...

2020. máj. 27. 00:01
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen értelek és egyet is értek veled .
2020. máj. 27. 00:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A barátommal nagyon jo a kapcsolatunk, igazi szerelem..de! Mindenkinek vannak olykor "fellángolásai ".

Nem szereti a (bocsánat) ri*ancos nőket, de mégis megnézi..valahol ez érthető kéne legyen, hogy fejben történhet bármi, de lehet váló életben sosem tenné meg, ami azért fontosabb, szerintem!

22/L

2020. máj. 27. 00:17
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki kíváncsi - de tudom a nélkül is hogy nyomozgatnék bárki után. Egy jó kapcsolat a bizalomra épül, ha az elillan akkor ott már elkezd erodálódni a egész és előbb-utóbb megeszi a rozsda. Aki betegesen féltékeny az igazából saját magában nem bízik.
2020. máj. 27. 00:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagyjából tudom idáig kik voltak azok akik bejöttek neki. Sokáig azt mondtam volna erre, tesztelném meddig menne el. Mostmár inkább azt mondom, ha megteszi, félrelép, úgy tegye, ne tudjam meg. De soha.
2020. máj. 27. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!