Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lilike a kérdése:
A barátom túl gyorsan elmegy Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
A barátommal kb fél éve élünk szexuális életet. Neki én voltam az első. Eleinte nem is igazán tűnt fel, vagy nem így volt, őszintén nem tudom, de mostanában felfigyeltem rá hogy nagyon hamar elmegy az ágyban. Ő ezt szerintem nem igazán észleli, 3-4 alkalmat tudok megemlíteni amikor említette, hogy ő is rövidnek találta, egyszer elszomorodott emiatt. Félek, hogy magában emésztődik emiatt. Van olyan, hogy napi 8, 10,vagy akár több menetet is megyünk, de olyankor sem nagyon sokat hosszabbodik az időtartama az aktusnak. Azt olvastam, hogy ez sok fiúnál azért van így, mert mikor maszturbált, akkor ehez szokott hozzá.A barátom mindig arra esküszik nekem, hogy ő nem sokat csinálta magának soha, de úgy érzem ez egy hazugság. Én sosem maszturbáltam, ahogy az ezelőtti partnerem sem, vele 2(!) órás aktusaink is voltak (csak hozzávetőlegesen mondom). Állítolag a fiú magának kéne ezt megoldja, de mióta együtt vagyunk, nagyon megkértem arra hogy ne csinálja magának, hisz ott vagyok neki én, bármikor kielégítem mikor akarja, ha tudnám hogy magához nyúl őszintén rosszul érezném magam, de kövezzetek meg nyugodtan, ez az én véleményem. Mit kéne tennem? Úgy érzem valamit én rontottam el... Kérlek segítsetek. Előre is köszönöm. 18/l2020. máj. 26. 21:48
11/13 A kérdező kommentje:
Egyébként nem tudom, de mi naponta minimum háromszor csináljuk, de az egy nagyon fárasztó nap kell legyen. Szóval a barátomnál nincs olyan probléma, hogy ne tudna neki felállni többször. Eddig az egy napos rekord 15. Emellett hol tudnánk maszturbálni? Ennyi orgazmus nem elég neki? Tudja jól ő is, hogy én nem az a lány vagyok, akinek fáj a feje, vagy fáradt. Én ha arról van szó, hogy kielégítsem, ott vagyok, és bármit megteszek. Nem lehetne valahogy úgy megoldani, hogy én is a része legyek a dolognak?
2020. máj. 27. 08:33
12/13 anonim válasza:
Amikor volt nő évekig alig maszturbáltam mégis nagyon hamar elmentem.Kb max 1 perc.Később sem javult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!