Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha barátnőt szeretnék, de a sima szexbe is bele mennék?
Figyelt kérdés
Már 2 éve nem voltam lánnyal:( Nagyon vágyom arra hogy egy lányt magamhoz öleljek ruha nélkül, meg hogy bele dughassam a puncijába.
Barátnőt szeretnék leginkább, mert még is csak az az igazi.
De már annyira "ki vagyok éhezve" hogy kalandba is benne lennék. Sőt fizetnék is érte, mert nem nagyon találok erre lányt magamtól.
2020. máj. 26. 15:34
1/5 anonim válasza:
Nem. Keress valakit, szexelj egyet, ezzel kimegy a szexuális feszkó belőled, és tudsz a normál párkapcsolatra koncentrálni.
2/5 anonim válasza:
Mindenki így van. Csak szebben hangzik, hogy "én csak szerelemből szexelek". Vicces, hogy még anonim is játsszák a fejüket egyesek.
3/5 anonim válasza:
Nem mindenki van ìgy.
Ezzel együtt jobb, ha te csak szexelsz. Mert te barátnőt is csak a punciért akarsz. Ezt pedig semelyik làny sem érdemli meg.
5/5 anonim válasza:
Nekem ez a vélemènyem.
Én vàrtam az igazira, vele vesztettem el, most is vele vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!