Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor, hogy kezdtétek el a maszturbálást?
Hogyan jöttetek rá hogyha izgatjátok magatok az jó érzés?
Hány évesek voltatok? Mostanság mennyit csináljátok? És abban az időben mennyit csináltátok?
Hát ha a legelső élményekre gondolok az ilyen 5-6 éves körül van amire emlékszem is. Sokat piszkáltam mert jó érzés volt, persze akkor még nem tudtam hogy mit csinálok. Ami ténylegesen maszturbálás volt az ilyen 14-15 éves korom körül kezdődött. És akkor nagyon ritka volt. Ilyen havonta egyszer kétszer, mióta párom van, nem nagyon szoktam, csak ha beszélünk róla és már nem bírjuk tovább de távol vagyunk egymástól.
Egyébként nem feltétlen emlékszik rá mindenki, de kisgyermekkorban van egy fejlődési szakasz, amely során mindenki kipróbálja és rájön hogy jó érzés. Majd ez a szakasz a serdülőkorral tér vissza.
8-9 évesen kötélmászás közben jöttem rá, hogy jó, ha valami odaér, de akkor még nem próbálkoztam tovább.
Első orgazmusom 14 évesen volt; nyáron hason feküdtem egy matracon és a puncim a matrac sarkához dörzsölődött. Kellemes volt és élvezésig folytattam... aztán rájöttem, hogy még kellemesebb, ha meztelenül csinálom, közben meg egy helyes fiúra gondolok. :3
Ma kb. 3-4 naponta csinálom, a párnás maszti máig a kedvencem.
L
16 éves voltam mikor az első szerelmem ott lent simogatott és éreztem, hogy az milyen jó.. Majd váratlanul abba hagyta, így bementem a fürdőbe kimosni magam. Nem gondolkodtam sokáig, letettem a földre egy törölközőt és magamnak csináltam. Akkor nyúltam először magamhoz és akkor volt az első orgazmusom. Mindenem remegett..
Mivel nem foglalkozott az én kielégülésemmel, így minden este a fürdőben kötöttem ki.😄
Azóta heti 2x-3x szoktam.
14 voltam, mikor egyszer csak feltűnt, mennyire kellemes érzés ha zuhanyzás közben odairányítom a vízsugarat. Másnap már tudatosan irányítottam oda. Akkor fedeztem fel, hogy ez nem is kellemes, hanem inkább izgató érzés. Jóleső volt, így mind hosszabb ideig tartottam rá a zuhanyrózsát. Napról napra intenzívebb lett az érzés. Közben arra is rájöttem, hogy pontosan hová érdemes a vízsugarat fókuszálni és hogy lehet finoman masszírozni vele. Igazából nem is gondoltam bele, mit is csinálok esténként a fürdőszobában. Mígnem egyik alkalommal orgazmusom lett és döbbenten tapasztaltam hogy az milyen gyönyörrel jár. Akkor ismertem fel hogy mit is csináltam és jöttem rá hogy ez az a dolog amiről már halottam. És nem utolsó sorban, hogy ezt szeretném máskor is. Így lett tudatos. Nagyjából 3 naponta csináltam egyszer és mai is kb. ez a gyakoriság.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!