Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő, akinek a párja alacsonyabb libidóval van megáldva? Ti hogy kezelitek ezt?
Sajnos a párom sokkal kevesebbszer kívánja a szexet, mint én. Neki kb heti 1 az igénye, nekem olyan napi 1 lenne:D minimum... Állandóan kívánom, brutál jól néz ki, akármit csinál kb felizgulok rá:D
Beszéltem már vele erről de befeszült. Azt mondta azt akarom hogy megjátssza magát?..
Akik ilyen helyzetben vagytok: hogyan tudjátok ezt kezelni? Találtatok erre valami megoldást?
(Én huszonéves vagyok, párom harmincas= fiatalok vagyunk még a szexmentes élethez:D)
Tudod mi a leggyakoribb váló/szakítóok? Nem, nem a pénz, nem is az alapvető értékrendi különbségek (akkor össze sem jönnek), hanem 90%-ban hogy valamelyik fél részére nincs meg a kellő mennyiségű ÉS minőségű szex. Ha nem direktben vesznek ezen össze, akkor majd tudat alól "támad" feszültebbé, ingerültebbé válik az egyik fél.
Szóval most az van cimbi/aranyom, hogy eldöntöd magadban így akarsz-e élni, azt akarod-e hogy csak erről szóljon életed végéig a szexualitás számodra, vagy... veszel egy új levegőt és lezárod, s olyan kapcsolatba vágysz bele ahol a szex IS összeköt.
Az én párom sem elégít ki.
Hiába mondom hogy több kellene, mire vágyom, meghallja de nem érdekli.
Maszturbalni szoktam és ennyi.
22n
1# Hutlensegbe uldozott? Ezt csomagolhatod barhogy de attol meg az vagy ami.
Nekem a mostani jatszotarsam is eleg kivanos. Napi 1 lenne az igenye legalabb, de heti egyszer talalkozunk es akkor kielegitem alaposan, igy teljesen atszokott erre. Neha kivanja hamarabb persze, neha birja. Szexelhet massal de jo pasit nehezen talal igy szerintem ez is kozre jatszik h turelmesebb lett.
Ha komoly kapcsolatban lennenk es szerelmesek lennenk persze megkapna 2-3 naponta. En is alkamazkodnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!