Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan nő, akinek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan nő, akinek a párja alacsonyabb libidóval van megáldva? Ti hogy kezelitek ezt?

Figyelt kérdés

Sajnos a párom sokkal kevesebbszer kívánja a szexet, mint én. Neki kb heti 1 az igénye, nekem olyan napi 1 lenne:D minimum... Állandóan kívánom, brutál jól néz ki, akármit csinál kb felizgulok rá:D

Beszéltem már vele erről de befeszült. Azt mondta azt akarom hogy megjátssza magát?..

Akik ilyen helyzetben vagytok: hogyan tudjátok ezt kezelni? Találtatok erre valami megoldást?

(Én huszonéves vagyok, párom harmincas= fiatalok vagyunk még a szexmentes élethez:D)

2020. máj. 25. 21:56
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Igen nekem volt olyan párom. Enis nehezen viseltem.. A mi esetunk sajnos szakitassal is végződött, elegge elrontotta a kapcsolatot ez a "kisebb gond ". Annyi hogy ő 25 volt, nem 30+ ugyhogy ez az eset még roszabb.. Megoldást nem tudtam ra találni, egy darabig tűrtem aztan odáig fajult hogy hűtlenségbe üldözött.
2020. máj. 25. 22:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Tudod mi a leggyakoribb váló/szakítóok? Nem, nem a pénz, nem is az alapvető értékrendi különbségek (akkor össze sem jönnek), hanem 90%-ban hogy valamelyik fél részére nincs meg a kellő mennyiségű ÉS minőségű szex. Ha nem direktben vesznek ezen össze, akkor majd tudat alól "támad" feszültebbé, ingerültebbé válik az egyik fél.

Szóval most az van cimbi/aranyom, hogy eldöntöd magadban így akarsz-e élni, azt akarod-e hogy csak erről szóljon életed végéig a szexualitás számodra, vagy... veszel egy új levegőt és lezárod, s olyan kapcsolatba vágysz bele ahol a szex IS összeköt.

2020. máj. 25. 22:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ez a helyzet, csak rosszabb. Szerintem mi is szét fogunk menni, mert erre nincs igazán megoldás, csak ha nyelsz, de egy idő után eleged lesz. Vagy a megcsalás, de akkor meg mi értelme a kapcsolatnak, ugye...
2020. máj. 25. 22:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom sem elégít ki.

Hiába mondom hogy több kellene, mire vágyom, meghallja de nem érdekli.

Maszturbalni szoktam és ennyi.

22n

2020. máj. 25. 22:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát sajnos, nem sajnos ez kell egy kapcsolatba és bárki bármit mond ez a normális. Nyilván ha mindkét fél ilyen, hogy heti egyszeri együttlét elég akkor egyik sem veszi fel problémának. Nekem hála istennek sikerült kifognom egy olyan lányt akivel napi többször is szóba jön a dolog. 23/F
2020. máj. 25. 23:47
 6/6 orton ***** válasza:

1# Hutlensegbe uldozott? Ezt csomagolhatod barhogy de attol meg az vagy ami.

Nekem a mostani jatszotarsam is eleg kivanos. Napi 1 lenne az igenye legalabb, de heti egyszer talalkozunk es akkor kielegitem alaposan, igy teljesen atszokott erre. Neha kivanja hamarabb persze, neha birja. Szexelhet massal de jo pasit nehezen talal igy szerintem ez is kozre jatszik h turelmesebb lett.

Ha komoly kapcsolatban lennenk es szerelmesek lennenk persze megkapna 2-3 naponta. En is alkamazkodnek.

2020. máj. 26. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!