Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az alacsonyabb fiúk jók az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alacsonyabb fiúk jók az ágyban?

Figyelt kérdés

Valahogy egy magas férfit jobban el tudok képzelni, hogy jól teljesít az ágyban, mint egy alacsonyt. Nektek mik a tapasztalataitok? Néha a 177 centimmel olyan nagynak érzem magam a 172 centis fiúkhoz, hogy nehezen tudnám elképzelni hogy velük csinálom

20/L

2020. márc. 17. 08:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Pedig egy alacsonyabb fiú is lehet jó az ágyban. F 25 😉
2020. márc. 17. 08:58
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem biztos hogy ilyen összefüggés van. Én kb 170 vagyok és voltam egy párszor egy 180 magas nővel és nem panaszkodott, pl azzal együtt hogy magas volt és testes nem volt tág lent. Mondjuk ha egy pasi kisebb mint a lány akkor van esélye ha túl tud lépni azon hogy "ugyan hogy nézünk már ki együtt"
2020. márc. 17. 08:59
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem a magasságtól függ. Simán lehet egy magas pasi rossz az ágyban és egy alacsony jó.
2020. márc. 17. 09:14
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem jók. Ha alacsonyabb mint te, rögtön komplexusosak lesznek. Keress magas pasit!
2020. márc. 17. 09:18
 5/14 anonim ***** válasza:
Miért zavarna ha a lány a magasabb? Illetve ha őt az én magasságom zavarja akkor meg éretlen és egyáltalán nem illünk össze, nem, még szexre sem.
2020. márc. 17. 09:33
 6/14 anonim ***** válasza:

Hogyne lennének jók, sokall kisebb takaró kell nekik.

Nem húzzák le a csajokról.

2020. márc. 17. 09:36
 7/14 Lazy Lover ***** válasza:
Nem magasság függő de kis ember nagy bottal jár 😆
2020. márc. 17. 09:40
 8/14 anonim ***** válasza:
És a nagy ember meg mégnagyobbal? 🤔
2020. márc. 17. 09:43
 9/14 anonim ***** válasza:
63%

Igazolom Lazy Lover-t!

172 cm magas vagyok és 20 cm a péniszem.

Nekem pl volt már dolgom egy 186 cm magas lánnyal. Olyan jót szexeltünk, hogy egyikünk se tudott felkelni a végére.

Hozzátenném se a magasságom se a péniszméretem nem volt mérvadó a szex során mielőtt valaki egyből erre asszociálna..

2020. márc. 17. 10:01
 10/14 anonim ***** válasza:
A kis törpék nagyon akarnak kompenzálni, az interneten ugye bármit lehet mondani:)
2020. márc. 17. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!