Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexelni szívességből/ baráti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexelni szívességből/ baráti támogatásként?

Figyelt kérdés

Egy lány barátommal szexeltem, akit 9 éve ismerek, mert szerettem volna lelkileg és testileg is támogatni, de nem vonzódtam iránta különösebben, ezt ő is tudta és elfogadta. Bővebben:

Ez a lány barátom szerelmes volt belém korábban. A szerelem azért alakult ki benne, mert elmondása szerint nagyon odafigyeltem rá és segítettem, meghallgattam, úgy ahogy régen senki sem tette. De elmondtam neki, hogy a részemről ebből nem lehet kapcsolat. Mert mind lelkileg, mind külsőleg mást keresek. Ebbe beletörődött és az ő részéről is elmúlt a szerelem már 4 éve.

Jelenleg mindketten szinglik vagyunk és újra sokat beszélgettünk. Elmondta, hogy én vagyok az egyetlen ember az életében, akiben képes megbízni. Lelkileg sok problémával küszködik és próbáltam ebben támogatni. Nagyon kritikus saját magával, önbizalomhiányos, úgy gondolja, hogy ronda. Én mondtam neki, hogy abszolút nem ronda,szerethető ember.

Chaten felvetette, hogy el tudnám-e képzelni vele a szexet. Én mondtam, hogy igen. Egy következő személyes találkozáskor 4 órát beszélgettünk, majd mivel biztos voltam benne, hogy tiszteletből nem nyomulna rám, így inkább egyenesen megkérdeztem, hogy szeretne-e szexelni. Azt mondta, hogy igen. Szexeltünk, figyeltem a reakcióira, simogattam és meg is csókoltam közben. A szex közben kétszer is volt orgazmusa, és utána nagyon fel volt dobódva, mintha kicserélték volna. Azt mondta továbbra se szerelmes belém, de ez az együttlét sokat adott neki mind lelkileg mind testileg.

Én szexuálisan nem vonzódtam iránta különösebben, viszont nagyon szerettem volna neki segíteni. Az, hogy szexeltem vele nekem semmilyen negatív élménnyel nem járt, neki viszont nagyon sokat jelentett.

Az én nézőpontomból az esetet ehhez tudnám hasonlítani: Megkér egy barátom, hogy szereljem meg a csapot. A csapszerelés különösebb örömöt nem okoz nekem, viszont tudom, hogy ha megszerelem a csapot, annak a barátom nagyon fog örülni. Én meg azért örülök, mert a barátom örül. :D

Lányok/fiúk, ti meg mernétek kérdezni egy olyan férfi barátotokat, akiben maximálisan megbíztok és tudjátok, hogy szexuálisan nyitott a fél, hogy szexelne-e veletek, miközben ti nem vagytok az ő esete?

Másik oldalról: Képesek lennétek felajánlani, hogy "szeretetből" szexelnétek, ha ez a másik felet boldoggá teszi, de ti nem éreztek nagy vonzalmat a másik fél iránt?

Nemet és kort írjatok a hozzászoláshoz légyszi! :)

2020. máj. 25. 18:58
 1/4 anonim ***** válasza:
58%
Nem kell szànalomszex.
2020. máj. 25. 19:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Asszem' ezt hívják barátság extrákkal-nak :D Neked jó volt, neki jó volt, lefektettétek a határokat, senki nem csapott be senkit, teljesen korrekt.

A kérdésedre válaszolva. A férfiak egy (vagy nagy) része megtenné ha megkérik rá, a nők meg nem.

2020. máj. 25. 20:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretek örömet okozni, megtenném!

Volt már ilyen. Én nem élveztem el csak a lány, de lelkileg nekem jó volt! F.

2020. máj. 25. 20:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Kizárva nincs nekem az biztos de legyen valami vonzalom még ha annyira nem is szeretnék vele járni. Ha kicsi vonzalom azért van akkor mehetne. 23F
2020. máj. 25. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!