Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélitek az olyan lányokat, akiknek az idősebb pasik jönnek be? Mit gondoltok róluk?
Én ebben a helyzetben vagyok, de már kicsi (12-14) korom óta. Mindig a testvérem barátai tetszettek, később a középiskolai tanáraim, szüleim munkatársai. Vannak korombeli barátaim, de vonzalmat a 35-40 éves férfiak iránt tudok csak táplálni. A környezetem teljesen ki van bukva, hogy miért nem inkább egy korombeli 23-24 évessel kezdek. Mit lehet erre mondani? Miért nem lehet elfogadni, hogy ez van? Elég tág kérdés, de érdekelne kinek mi a véleménye erről.
(Most konkrétan szex és kevésbé kapcsolat részére gondolok. Nem arra hogy ház autó pénz...)
Nem elítélendő. A fiú kortársaidat elnézve - tisztelet a kivételnek - teljesen megértelek.
Valahogy mára a lányok még hamarabb érnek, a fiúk meg... nem tudom, megérnek-e valaha.
Nincs ebbe semmi rossz. Legalabbis sosem értettem mi ebbe az elítélendő, régen is házasodtak emberek nagy korkülönbseggel akár az arisztokratákról, akár a parasztokról volt/van szó.
Nem újkeletü dolog.
Illetve ez valahol biológiailag sok emberbe bele van kódolva szerintem mert a nők általánosságban 20-25-26eves korukban a legvonzóbbak. Nyilván sok pasinak bejönnek a fiatal csajok. Egy idősebb férfi meg sokszor a biztonságot (nem anyagi), tapasztalatot, érettséget testesíti meg. Szerintem ez sokszor nem is tudatos dolog.
Nekem alapvetően bejön a saját korosztályom (mondjuk 20-27 kb) de ettől függetlenül sok 30-as férfi is van aki tetszik. Gáz, nem gáz az egyik egyetemi oktatóm is tetszik/tetszett, sztem még nincs 40 de valahol ilyen 38-39 körül lehet és állati szexi. Sose történt semmi, sose mentem volna bele semmi etikátlan dologba (mondjuk már fél éve nem tanít🤔😀) de a lényeg az hogy azt nem te döntöd el ki tetszik meg arról meg pláne nem te döntesz hogy az illető hány éves.
Ne foglalkozz mit gondolnak mások.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!