Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elítélitek az olyan lányokat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélitek az olyan lányokat, akiknek az idősebb pasik jönnek be? Mit gondoltok róluk?

Figyelt kérdés

Én ebben a helyzetben vagyok, de már kicsi (12-14) korom óta. Mindig a testvérem barátai tetszettek, később a középiskolai tanáraim, szüleim munkatársai. Vannak korombeli barátaim, de vonzalmat a 35-40 éves férfiak iránt tudok csak táplálni. A környezetem teljesen ki van bukva, hogy miért nem inkább egy korombeli 23-24 évessel kezdek. Mit lehet erre mondani? Miért nem lehet elfogadni, hogy ez van? Elég tág kérdés, de érdekelne kinek mi a véleménye erről.

(Most konkrétan szex és kevésbé kapcsolat részére gondolok. Nem arra hogy ház autó pénz...)

2020. máj. 25. 13:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
13%
Akkor ismerkedjünk lányok. Én kíváncsi vagyok. Jöhetnek az üzenetek. 40f
2020. máj. 25. 14:37
 12/15 anonim ***** válasza:
50%
Nem ítéllek el, de ettől függetlenül kibeszélés tárgya vagy bármikor, amikor felbukkan a neved.
2020. máj. 25. 15:20
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem elítélendő. A fiú kortársaidat elnézve - tisztelet a kivételnek - teljesen megértelek.

Valahogy mára a lányok még hamarabb érnek, a fiúk meg... nem tudom, megérnek-e valaha.

2020. máj. 25. 15:51
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is az idősebb férfiakat szeretem :)
2020. máj. 25. 18:45
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ebbe semmi rossz. Legalabbis sosem értettem mi ebbe az elítélendő, régen is házasodtak emberek nagy korkülönbseggel akár az arisztokratákról, akár a parasztokról volt/van szó.

Nem újkeletü dolog.

Illetve ez valahol biológiailag sok emberbe bele van kódolva szerintem mert a nők általánosságban 20-25-26eves korukban a legvonzóbbak. Nyilván sok pasinak bejönnek a fiatal csajok. Egy idősebb férfi meg sokszor a biztonságot (nem anyagi), tapasztalatot, érettséget testesíti meg. Szerintem ez sokszor nem is tudatos dolog.

Nekem alapvetően bejön a saját korosztályom (mondjuk 20-27 kb) de ettől függetlenül sok 30-as férfi is van aki tetszik. Gáz, nem gáz az egyik egyetemi oktatóm is tetszik/tetszett, sztem még nincs 40 de valahol ilyen 38-39 körül lehet és állati szexi. Sose történt semmi, sose mentem volna bele semmi etikátlan dologba (mondjuk már fél éve nem tanít🤔😀) de a lényeg az hogy azt nem te döntöd el ki tetszik meg arról meg pláne nem te döntesz hogy az illető hány éves.

Ne foglalkozz mit gondolnak mások.

2020. máj. 25. 18:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!