Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tizenéve házasoknál milyen a szex? Sima misszionárius, vagy variáljátok? Orál és anál is van? Heti hányszor, és milyen hosszan tart?
Akkor ezek szerint nem kell aggódnom, házasság után is ugyanilyen lesz, max kicsit ritkább😀
Jöhetnek még válaszok.
Nem hiszem hogy csak pozitív példa lenne…
"Akkor ezek szerint nem kell aggódnom"
Aggódni nem kell, tenni viszont kell érte. Úgy értem, akkor lesz ugyanolyan, vagy jobb, ha tesztek érte. Ha beleteszitek, amit bele kell, akkor meg nem lesz min aggódni. :)
"Nem hiszem hogy csak pozitív példa lenne…"
Nem bizony, csak általában az írja le, aki büszke rá :).
Amúgy 16,5 év után nekem az a tapasztalatom, hogy volt ilyen is, olyan is. Konkrétan 20 éves korunkban is összejött az, hogy másfél hónapig nem néztünk egymásra, mert annyira ellaposodott a dolog. Ezzel szemben pl a múlt héten szerintem ötször dugtunk (mondom, csak az ír, aki büszkélkedik :P ). Sok mindentől függ: mennyit veszekszünk, mennyire vagyunk fáradtak, mit engednek a gyerekek.
De: összességében a házasságnak nincs hatása a szexuális életre, csak a belefektetett időnek, figyelemnek, energiának, nyitottságnak és kommunikációnak van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!