Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen megtörténhet?
Figyelt kérdés
Komolyan kíváncsi vagyok most 2 dologra, halál komolyan kérdezem. Barátnőmmel szeretnénk kipróbálni az anális szexet, (óvszer nélkül) van rá esély, hogy az ejakuláció után bármi módon (akár nem azonnal) a sperma bekerüljön (belefolyik) a hüvelybe?2020. máj. 24. 00:17
1/9 anonim válasza:
Semmi sem lehetetlen:D de elég csekély esély van rá ha benne tartod amíg elmész. Valamimt utána a lány nem a hasán fekszik vagy hasonló. Bár akkor sem a hüvelybe, inkább a hüvelyre folyhat. De anál után egyébként is az lenne a célszerű, ha lezuhanyoznátok. Így viszont terhesség szempontjából biztonságos (más szempontból gumi nélkül rizikós az anál de ha csak a kérdésedre akarok válaszolni, akkor nem lesz terhes a barátnőd)
2/9 anonim válasza:
00.01 % lehetseges / szerinted ?
3/9 anonim válasza:
0 az esély.
A második kérdésre amire kíváncsi voltál, jött át nekem! 🤔
F
5/9 anonim válasza:
Nem,de szeretem nézni mikor kifolyik.
6/9 anonim válasza:
0% az esély a terhessegre, viszont Te.pisilj utána, hogy a vizelet kimossa a húgycsőbe került baktériumokat!
7/9 A kérdező kommentje:
Ez lett volna a következő, hogy én nem voltam sok lánnyal még életemben, és azt is csak óvszerrel, (tiszta vagyok) így mennyi az esélye az esetleges fertőzésnek? Vagy számomra valami bakteriális fertőzésnek?
2020. máj. 25. 10:58
8/9 anonim válasza:
-Mindenképp pisilj, és mosd is meg utána.
-Anál után semmiképp se rakd vissza punciba.
-Gumi nélküli anál előtt pedig a lány is mindenképp ALAPOSAN mosakodjon... Belülről is!!
Ezek betartásával nem lesz gond.
Amúgy a terhességnek szinte semmi esélye.
9/9 anonim válasza:
Ha nem akartok használni óvszer, vegyetek be fogamzásgátlót! Ez a biztos megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!