Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
K.L.Kiss kérdése:
Van a szüzesség elvesztésének szezonja? Vagyis olyan évszak, amikor ez a leggyakrabban megtörténik?
Figyelt kérdés
Nekem a szerencsém úgy hozta, hogy életem során 7 szűzlány tisztelt meg a bizalmával. Mindegyik eset tavasszal, vagy nyáron volt. Ez csak véletlen? Ti mit tapasztaltatok?2020. máj. 13. 15:09
1/10 anonim válasza:
esetleg karácsony, szilveszter táján, de ez nem behatárolható
2/10 anonim válasza:
Sajnos nem volt még szerencsém szűz lányhoz, de nem hiszem hogy lenne összefüggés az évszakok és a szüzesség elvesztése között.
4/10 A kérdező kommentje:
A népességi statisztikákból adódik, hogy átlagosan naponta 130 lány veszti el a szüzességét az országban. Szerintem túlnyomó többségük nyáron, esetleg tavasszal. Nálatok hogy volt ez?
2020. máj. 13. 15:14
5/10 A kérdező kommentje:
Nem az évszak és a szüzesség elvesztése van összefüggésben, hanem a lehetőségek bővülése, és a suliszünet. - gondolom én.
2020. máj. 13. 15:18
6/10 anonim válasza:
Nem tudom, mikor lesz az első szexuális élményem, viszont szerintem semmi köze nincs az évszakokhoz. Ha majd lesz párom, megtesszük, amikor szeretnénk. Ez persze lehet nyáron vagy éppen tavasszal lesz, fene tudja, de nem hiszem, eme kettő évszaknak szűz vonzó képessége van. :D
18/l
7/10 anonim válasza:
Karácsony vagy szilveszter,de bármikor lehet
8/10 anonim válasza:
Inkább a nyár, akkor van a sok party.
9/10 anonim válasza:
Tavasszal és nyáron magasabb az emberek libidója - de ettől "szűztörés" szezon nincs. Akkor a gyakoribb amikor többet mennek az emberek társaságba, bulizni - ld. szilveszteri partin lazábbak az emberek, nyáron, vízparton szintén, de pl. érettségi, vizsgaidőszak előtti hajtásban kevésbé.
Egy szűz lánynál meg ez sem számít - ott csak az a lényeges, hogy mikor tudod elnyerni a bizalmát hogy úgy gondolja ágyba bújik veled, nem fog az első randi után igent mondani.
10/10 A kérdező kommentje:
Számomra azok lennének az értékelhető válaszok, amikor azok a lányok, akik olvassák a kérdést ideírnák, hogy. "- én ...hónapban vesztettem el."
2020. máj. 14. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!