Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tanácsoltok azoknak, akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanácsoltok azoknak, akik szintén nem tudnak kötődni, úgy mint a cikkben van írva, 23 éves lány vagyok és még nem volt semmi sem?

Figyelt kérdés
[link]

2020. máj. 23. 23:07
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Még szűz vagyok
2020. máj. 24. 14:00
 12/13 1Léna ***** válasza:
100%

Sok minden lehet az oka, de elkeseredni nem kell!

A szüzességed, az érték, amivel majd megajándékozhatod azt a férfit, aki önmagadért szeret, tisztel, és mindent megtesz azért, hogy boldoggá tegyen.

Legyél nyitott, beszélgess! Járj olyan helyekre, ami Neked kedvelt elfoglaltság, pl.: sport, vagy önkéntes munka, stb. mert egy kapcsolatban jó ha van közös kikapcsolódásra is mód.

2020. máj. 24. 17:26
 13/13 anonim ***** válasza:
Mintha a harmadik válaszoló én lennék...Soha senkihez nem tudok kötődni, de még barátaim sincsenek igazán, jobban szeretem a felületes, nem mély kapcsolatokat. Azonban mindig van egy plátói szerelmem, akivel viszont imádok lenni és hasonlítunk is, de ezek sose jönnek össze igazán. Jelenleg például a témavezetőmbe vagyok belezúgva, szóval ilyen hasonló lehetetlen dolgokat kell elképzelni. Próbálkoztál már idősebbekkel esetleg? Én 22 vagyok, volt már barátom, de még csókolózni is utáltam vele, mert nem vonzott, nem is feküdtünk le.
2020. máj. 24. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!