Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kommunikálnak szex közben (/előtte / utána)? Miért ciki a kommunikáció?
Persze nem leszel ugyanolyan mint a szüleid, de nem is kell hogy pont a szexuális legyen nyitott téma. Az is elég, ha a családban nyitottan tudtatok bármiről beszélni.
Persze nem minden a neveltetés, de sokat számít. Nem leszel ugyanolyan mint a szüleid, de nem is leszel teljesen ellentétes.
Nálunk itthon bármiről nyitottan lehetett beszélni, még ha tabu téma is volt, és így egészen jól tudok a magánéletemben kommunikálni, de mégse a legnyitottabban. Mondjuk azért probálom fejleszteni magam.
Igazad van neked is, hogy nem mindent a szüleinktől tanulunk, de a világlátást igen. Szóval ha akarod ha nem a szüleid formálnak, még ha nem is tudatosul benned.
Ha a szüleim csináltak, és én is csinálom, a szüleim tehetnek róla?
Ha a szüleim nem csinálták és én csinálom, a szüleim tehetnek róla?
Én meg nem tehetek semmiről, mert nem lehet saját gondolatom és egyéniségem, minden a szüleim kreálmánya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!