Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik bármikor tudnátok szexelni, mit csináltok, hogy tudjatok koncentrálni a munkára úgy is, ha kanosak vagytok?
Van ez az állandó érzés, hogy úgy dugnék, meg állandóan fantáziálok, de az önkielégítés nem oldja meg, fél óra múlva már megint feszült vagyok. kimerít teljesen....mi lehet a baj?
Nő35, nem kérek privit.köszi
Egyes, a kérdező egy nő.
Keress egy pasit aki kielégít. Amúgy ha eltereled a gondokataid, akkor ez az érzés is elmúlik.
Én megértelek,sokat szenvedek én is ez miatt,és nem érzem magam betegnek egyáltalán. Egyszerűen borzalmas erős a libidóm,nem tudok vele mit kezdeni.
a volt páromat is kikészítettem ezzel,a hétvégéket alapból végig keféltem vele,de hét közben is minden nap muszáj volt kezdeményeznem,mert úgy éreztem felrobbanok. Minden reggel kértem hogy legalább orálisan elégítsen ki,hogy a napot du-tánig ki bírjam.
Nyolc évig bírta,mondjuk ő is szerette nagyon,de a végén mégiscsak szakítottunk egyéb okokból. De soha nem csaltam meg. Állta a sarat azért. Ezt csak azért írtam le,hogy nekem szerencsém volt,de ha neked más igényekkel van megáldva a párod,nagy gondban leszel ha nem elégít ki.
Hát én 4-5össel értek egyet, érdemes orvoshoz fordulni. Amit leírtál - és amit 6os is leírt - függőségnek hívják, nem magas libidónak.
"Az addikció - vagy kóros szenvedély – hátrányos helyzetbe hozhatja az érintett személyt és környezetét is, mivel kényszeres viselkedési mintákból áll, melyekben a viselkedés irányítása, abbahagyása sikertelen. Pszichológiai értelemben véve a kóros szenvedély azt jelenti, hogy egy a hétköznapokban elterjedt és normálisnak vagy csak enyhén deviánsnak látszó viselkedésmód mintegy elszabadul, dominánssá válik."
Használj vibrációs tojást vagy mi a tökömet, ahhoz le sem kell venned a bugyid, csak magadban tartod és kész, és ha rád tör a vágy, csak bekapcsolod távkapcsolóval, aztán közben tudsz koncentrálni a munkára is.
Állítólag ti nők egyszerre több felé is tudtok figyelni, és a férjedet sem kell folyton zaklatnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!