Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak nektek vonzó szexuálisan egy modell alkatú nő, vagy csak a divatiparban szépek?
175-180 centis lányok, vékony testalkattal. Én is 177cm vagyok és 58 kiló (hasonló alakkal)
Bejönnek nektek az ilyen alkatú nők? az arcukat most nem kell néznetek, csak arra lennék kíváncsi, hogy tetszik-e valakinek ez az alkat?
Én imádom. A paraméterek, amiket írtál, tökéletesek számomra. Szép hosszú, vékony, formás lábak, feszes , kerek , két marokra fogható popsi 🥰
Ha emellett szép arc, kicsi, formás mell és intelligencia, humor, nyitottság is van, akkor te vagy a főnyeremény.
Én 102kilosan..Huha..Ezek összetörnének..
Nem merném megfogni.
Rájukférne azért valami hús is.
Nem az eseteim.
Vonzóak amúgy,nem arról van szó,hogy taszítana ez a testalkat,,de vannak ettöl jobbak is,akikkel szívesebben lennék.
Az első kettő link tökéletes lányok. A harmadik már kicsit vékony szerintem.
Csinosak szépek,semmi gond nincs velük.. :)
Számomra ez az ideális női testalkat.
39F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!