Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak nektek vonzó szexuálisan egy modell alkatú nő, vagy csak a divatiparban szépek?
Figyelt kérdés
175-180 centis lányok, vékony testalkattal. Én is 177cm vagyok és 58 kiló (hasonló alakkal)
Bejönnek nektek az ilyen alkatú nők? az arcukat most nem kell néznetek, csak arra lennék kíváncsi, hogy tetszik-e valakinek ez az alkat?
2020. máj. 21. 12:13
1/15 anonim válasza:
nem azt mondom, hogy mindenképp kizárt, mert lehet olyan személyisége ami bejön, de alapjáraton a jóval teltebb alkat vonz ennél
F
2/15 anonim válasza:
Igen mindig is tetszettek a model csajok izgatóak és szépek!
4/15 anonim válasza:
Be de nem azt nézem hogy modell alkatú-e vagy sem, hanem hogy kedves-e -e velem. Egyszer voltam egy ilyen alkatú lánnyal és olyan érzésem volt hogy vigyáznom kell rá nehogy túl határozott legyek pedig én sem vagyok hatalmas de ő pl nagyon normális volt nem volt elszállva magától.
5/15 A kérdező kommentje:
Én sem nagyképűségből írtam a "modell alkatot", csak nem találtam jobb megnevezést. Nem tartom magamat sem szépnek, sem többnek másnál.
2020. máj. 21. 12:25
6/15 anonim válasza:
Ne bonyolítsd túl :) Ha modell alkat akkor az :)
8/15 anonim válasza:
A képen csinos nők láthatóak, persze hogy tetszenek. A szexuális izgalomhoz viszont több kell - maga a nő nem pedig egy kép.
9/15 anonim válasza:
Addig amíg nem a gebe kategória addig semmi bajom nincs vele, és tetszenek is, csak nagyon sokszor a divat világában a csont bőr lányok a menők az már nekem nem tetszik.
F
10/15 anonim válasza:
Az ennél kissé vastagabb lányokat szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!