Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mekkora A bimbóudvarotok? Férfiak mekkorat szerettek?
Figyelt kérdés
2020. máj. 20. 17:59
12/18 anonim válasza:
A páromnak normális, átlagos volt.
Imádtam.
Aztán megműtette a melleit, szilikon + felvarrás.
Azóta valahogy kisebb lett a bimbó udvar, meg olyan mintha nem úgy reagálna, mint előtte. Sajnos, nekem előtte jobban tetszett.
13/18 anonim válasza:
Nekem kicsik, kb 2-2.5 centi az átmérő. Nem volt kérdés, de amúgy rózsaszínek. :)
18/L
14/18 anonim válasza:
A mellméretemhez képest inkább nagyobbak (kb. 4.5 cm), kissé “pufi” jellegűek (létező fogalom a “puffy nipples” :’D ). Sokáig utáltam, mostanra fogjuk rá, hogy elfogadtam őket, lehet, hogy aránytalanok kissé, ugyanakkor a maguk módján különlegesek, és ami talán leginkább számít, hogy meglehetősen érzékenyek. :) Mostanában eszméltem rá, hogy leginkább talán az zavar bennünk, hogy tinilányos hatást keltenek, én pedig inkább domináns személyiség vagyok, legalábbis az ágyban. Voltaképp tehát azt érzem, a testem nincs összhangban a lelkemmel.
15/18 anonim válasza:
Nekem az átlagtól picit nagyobb tetszik. Az sem baj ha picit kiemelkedik. Színe teljesen mindegy, csak kerek legyen.
16/18 Clay Morrow válasza:
Férfi vagyok és a nagyobbat kedvelem.
17/18 anonim válasza:
Mindegy, csak eredeti legyen. Egyetértek a korábbi hozzászólóval, hogy a műtött, sajnos már nem olyan mint az igazi…
18/18 anonim válasza:
Kicsit, közepeset. És inkább a kicsi, maximum a gyenge közepes mellméret, ami bejön
Legyen feszes...46/ f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!