Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy valaki nem tetszik külsőre de mégis fel tud izgatni, jó a szex és ki tud elégíteni?
Hát, biztosan. Olyan már volt, hogy valaki nem volt épp az esetem külsőre, de fel tudott izgatni.
És én is voltam ilyen /F
Igen létezhet, a tudatalattid néha mást "akar" mint a tudatos éned, csak elfojtod magadban.
Ettől az esetek többségében a "bocs nem tetszel" az úgy is van, felesleges erőltetned a másiknál mert nem változik a véleménye.
Nálam volt már rá példa, de azért fontos a külső is.
41f
Pontozzatok le nyugodtan, de velem már kétszer is volt ilyen. :D Igaz, a két eset különbözik egymástól.
Az egyik habár nem tetszett külsőre, nagyon durván szerelmes voltam (és vagyok) belé. Azért akartam vele szexelni, mert szerettem.
A másik egy barátom, és ő se tetszik külsőre, és nem is vagyok belé szerelmes. Viszont egyszer részegen történtek dolgok (legelsőnek csak csókolóztunk, akkor még nem volt más), és annyira más volt, mint bárkivel előtte (tény, hogy nincs sok tapasztalatom, de akkor is), úgy fogalmaztam akkor, hogy ha tényleg létezik az a bizonyos kémia, akkor szerintem ez az. Azóta volt már több is, és még mindig úgy gondolom, hogy nem tetszik, de mégis akarom, ha vele vagyok.
Mondjuk a kérdés utolsó része nem igaz egyikre sem, mert soha életemben nem mentem még el, de ez a saját nyomorom, az én hibám, attól még élveztem.
Másnál lehet, de nálam nem. Ha nem vonzódom a pasihoz akkor nem tudok vele lefeküdni.
L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!