Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekmellett ilyen ritkán?
Férjemmel 4 éve vagyunk együtt, 1 éves a fiúnk.
A gyerek elött sem volt az a "nagy" szexuális életünk, az a heti 1-2 alkalom mindkettőnknek elég volt. Aztán ahogy terhes lettem, egyre ritkultak. Vártuk, akartuk a babát. Félidőnél ő stop-ot mondott, neki így nem megy, mert az jár a fejében szex közben, hogy a "micsodájával"nehogy a baba fejéhez érjen. Hiába mondtam, hogy esélytelen, nem akarta. Elfogadtam, jó pár hónap kimaradt. Aztán szülés után ugye az első heteket nem kell mondani, +nekem az új fogamzásgátló is bezavart, 2 hónap lett ismét belőle cölibátusban, mire megtört a jég. Sosem fájt, neki is jó mindig. Mégis valahogy nagyon ritkultak a dolgok.
Azt tegyük hozzá, új munkahelye lett, elmegy reggel 5kor, este 7mire hazaér. A fiúnk köztünk alszik, aki egy energiabomba. Férjem mindig elöbb elalszik nála, így mire lenbe időnk egymásra, csak én vagyok fenn.
Totál megértem, hogy fáradt, de az a havi 1 esetleg 2 alkalom nekem már annyira nem elég. Hiába próbáltam beszélni vele erről, mindig elmondja, nincs baj köztünk, csak fáradt. El is hiszem. Csak ez valahogy így mégis nekem olyan nemjó
Valami tanácsot, tippet nem tudnátok erre a helyzetre?
Fiunk, rövid u. A fiúnk az mindkettőtök fiúbarátja. Nyelvtan OFF.
Amíg a férjed ennyit dolgozik, ne számíts változásra sajnos.
Ha ennyire rengeteget dolgozik, akkor egyáltalán nem csoda.
A köztünk alszik a gyerek megoldással meg a ritka alkalmakat, amikor lenne rá kedve, is sikerül ellehetetleníteni. Ez utóbbi helyett külön, de melletetek lévő kiságyba kellene szoktatni a gyerkőcöt, mielőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!