Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk!! Számotokra mi az izgató amit a baratnotok csinal? És mit szeretnétek hogy csinaljon?
Számomra a bő nyálas szopás és a fa....sz verés a legizgatóbb előjáték. Utána minden izgató amit csinál. Nem tudok ki emelni semmit. Adja magát ennyi,nyöszörögjön,beszéljen obszcén módon,élje meg a pillanat varázsát,ne fogja magát vissza.
Én az ilyen lányokat szeretem. Szerintem ha egy lány alaposan fel van izgatva,szinte mindent meg tesz amit normál együttlét keretében elvárhatok. Nem kell kérnem semmit,legfeljebb egy kis utalást teszek,de mindig érzem hogy már alig várta,hogy szóba hozzam..
Oké...
Előtte, ha kap az illető egy kis masszázst, főleg a kapcsolat elején, a felderítési korszakban, az nagyon jó alap. Én például nem vagyok oda a cirógatásért, de a kicsit határozottabb Kézmozdulatok jöhetnek. Szájjal, szinte mindenhol minden jöhet. Szex közben szeretem, ha pluszba az ujjaival kicsit szorosabban körbefogja a tövénél és mozgatja (veri), miközben egy ütemben mozgunk , de még sok a kedvenc 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!