Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexeltél már szomszéddal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexeltél már szomszéddal?

Figyelt kérdés
2020. máj. 20. 00:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
16%

10-es.

Nem, pont hogy nem. Aki válaszolt az nem a kérdésre válaszolt. Ha hülye vagy, arról nem én tehetek.

2020. máj. 20. 10:32
 12/15 kisördög1 ***** válasza:
34%
11: meg sem próbálom elmagyarázni, felesleges is lenne. A lényeg hogy más érti...
2020. máj. 20. 11:01
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Én sem próbálom elmagyarázni. Látom, erős hiányosságaid vannak az értelmező olvasás és a helyesírás tekintetében 😂
2020. máj. 21. 08:52
 14/15 kisördög1 ***** válasza:
72%
Tudod mit?! Rád hagyom, igazad van, mkinden vita felesleges..De hát megmondták már rég: "..Boldogok a lelki szegények..." Légy boldog és elégedett!
2020. máj. 21. 08:58
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

Te ritka hülye vagy, azt kell mondjam. Szerintem te kötöttél bele a válaszomba. Ott volt smiley, aki nem olyan gyökér, mint te, az tudta, poén.

Szóval egyszerűen egy fa...sz vagy, csak még nem jöttél rá magadtól. Semmi baj, látod, segítek ahol tudok.

2020. máj. 21. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!